Rungtynėse Šiauliuose susitiko du taškus turėję šeimininkai SM „Dubysos“ rankininkai bei vieną tašką iškovoję „Utenos“ rankininkai.

Kaip ir buvo galima tikėtis šiauliečiai nesunkiai palaužė Utenos ekipos pasipriešinimą ir įsirašė sau antrąją pergalę šiame sezone. Itin rezultatyviose rungtynėse Šiaulių klubas jau per pirmąjį kėlinį pelnė 21 įvartį ir pirmavo 21:14.

Antrajame kėlinyje šiauliečių persvara tik augo, o jų puolimas varžovams tapo neišsprendžiamu rebusu. Deividas Virbauskas sužaidė dar vienas rezultatyvias rungtynes, o jo atstovaujama SM „Dubysa-Gubernija“ laimėjo rezultatu 45:30.

„Rungtynėse trūko ugnelės, nusiteikimo. Daug klydome gynyboje, kuo pasinaudoję varžovai pelnė daug lengvų įvarčių“, – teigė Karolis Ubeika („Utena“).

„Varžovų komandoje daug jaunų žaidėjų, svarbiausia buvo tinkamai nusiteikti rungtynėms. Pradžioje neišnaudojome kelių gerų progų pelnyti įvarčius, klydome perduodami kamuolį, vėliau viskas buvo tvarkoje. Aikštėje žaidė visi žaidėjai, visi pelnė įvarčius. Džiaugiamės iškovotais svarbiais taškais“, – teigė Artūras Strupas („Dubysa-Gubernija“).
„Dubysa-Gubernija“: Deividas Virbauskas – 11, Ugnius Ivanovas – 9, Aivaras Budrys – 4, Donatas Stripeika, Justas Mielenis ir Paulius Morkūnas 3.

HC „Utena“: Eimantas Sinkevičius – 13, Domantas Trinkūnas – 8, Giedrius Kvyklys – 4.

Parengta pagal LRF

Į viršų