Norintiems pažaboti vėją ir šalčius, užtikrinti gerą namų ventiliaciją „Langų remonto komanda“ turi puikių pasiūlymų!

Šios įmonės komanda atlieka langų ir durų sandarumo reguliavimo, guminių tarpinių keitimo į kokybiškas vokiškas „Schlegel“ firmos poliuretano tarpines, ventiliacijos vožtuvų, įstatymo darbus, lango rėmo drenažo valymą.

Norint saugoti šilumą namuose, garso izoliaciją bei užtikrinti gerą ventiliaciją patalpose, būtina atkreipti dėmesį į esamas gumines tarpines

Guminių tarpinių eksploatacijos laikas 5-7 metai. Vėliau jos tampa neefektyvios ir praleidžia šaltį, triukšmą, pradeda kauptis drėgmė patalpose. Netinkamai eksploatuojamos guminės tarpinės praranda elastingumą, sukietėja, yra lengvai veikiamos temperatūrų kaitos: dėl karščio – prisilydo prie langų profilio, tampa kaip kramtoma guma, dėl šalčio – skilinėja ir kietėja, todėl lango izoliacinės medžiagos sandarumas mažėja, padidėja triukšmas, sklindantis iš lauko, lengvai patenka drėgmė į patalpas. Jaučiama vėsuma, patenkanti per uždarytus langus. Per nesandarius langus prarandate apie 15-20 proc. šilumos. Jei per uždarytą langą veržiasi drėgmė, vanduo, tai vienas iš požymių, kad per nusidėvėjusias tarpines patenka purvas, užsikimšęs lango drenažas ir būtinas drenažo valymas.

Rekomenduojame gumines tarpines pasikeisti į vokiškas Q- LON poliuretano tarpines

Vokiškai „Schlegel“ firmos Q- LON tarpinėms suteikiama 5 metų garantija. Tarpinės nepraranda savo izoliacinių savybių daugiau nei 21 metus. Šioms tarpinėms nereikia papildomos priežiūros visą eksploatacijos laikotarpį. Žemas šilumos laidumo kooficientas (K) – 0.033w/mk. Netraukia ir nepraleidžia drėgmės į patalpas. Q-LON tarpinių gamyboje naudojamos poliuretano putos, kurios sudaro profilio šerdį, yra itin elastinga medžiaga, lengvai atgaunanti savo pirmykštę formą esant net labai žemai temperatūrai (temperatūros diapazonas nuo +70℃ iki – 60℃). Deformacinė jėga 15 N. Ilgaamžiška. Ypatingas ir lygus polietileninis tarpinių paviršius, apsaugantis profilį nuo ultravioletinių spindulių, neišblunka nuo sudėtingų oro sąlygų ir teršalų. Be to – ji atspari bet kokioms valymo priemonėms, taigi tarpinių priežiūrai nebūtini specialūs valikliai, kurie sudėtyje neturėtų šveičiamųjų dalelių, balinimo ar rūgštinių elementų. Gera garso izoliacija.

Kodėl rasoja langai?

Viena iš priežaščių – nepakankamas patalpų vėdinimas. Mediniai langai kvėpuoja, o plastikiniai ne. Pasikeitus senus medinius langus plastikiniais, patalpose susidaro drėgmės perteklius. Patalpos turi būti vėdinamos 24 val. per parą. Dėl drėgmės pertekliaus ir prastos ventiliacijos, patalpose atsiranda pelėsis, grybelis, pradeda kauptis bakterijos. Neišvėdintos patalpos turi įtakos ir miego kokybei bei sveikatai.

Efektyvus patalpų vėdinimas padeda išvengti pelėsio bei grybelio. Geriausias pigus ir lengvas pasirinkimas norint pagerint patalpų ventiliaciją.– oro pritekėjimo langų vožtuvai. Vožtuvai yra lengvai montuojami, atstoja langų orlaides ir veikia labai efektyviai, išlaikydami aukštą patalpų oro kokybę ir kartu sureguliuodami santykinę oro drėgmę. Sureguliavę drėgmės lygį patalpose, sustiprinsite savo imuninę sistemą ir taip išvengsite virusinių bei kitų ligų: astmos, sauso kosulio, nemigos, alergijų, kvėpavimo takų infekcijų bei pagerinsite miego kokybę. Drėgnos patalpos, pelijančios sienos, rasojantys langai taip pat bus pamiršti.

Akcija – užsisakant pagrindinį langų tvarkymo paketą ir tvarkant visus langus vienu kartu, bus taikoma nuolaida iki 35 proc. Akcijos laikas ribotas.

www.remvalus.com
Daugiau informacijos tel.: 8 604 24 268, 8 606 93 229.

REKLAMA

Į viršų