Greitas gyvenimo tempas visus priverčia ieškoti būdų, kaip sutaupyti brangų laiką ir optimizuoti kiekvieną akimirką. Vis dažniau renkamės greitą maistą, atsisiunčiame dešimtis skirtingų mobiliųjų programėlių sekti darbus ir stengėmės išnaudoti kiekvieną momentą, tad novatoriška buitinė technika irgi tampa greito gyvenimo būdo dalimi.

Daugelio namuose atsiranda savaime išsivalančios orkaitės, maisto galiojimo laiką pratęsiantys šaldytuvai, bet kaip yra su džiovyklėmis? Turbūt ne vienas lietuvis mieliau drabužius džiauna balkone ant virvių, tačiau vis dažniau skubant, džiovyklė tampa nepamainoma buities priemone. Žemiau pateikiame trumpą gidą, kaip rasti jūsų namams tinkamą džiovyklę.

Drabužių džiovyklė - kaip rasti tinkamą?

Tipas

Pirmas žingsnis prieš perkant džiovyklę yra nuspręsti kokio tipo prietaiso ieškote. Rinktis galite iš ventiliacinių, kondensacinių ir kondensacinių su šilumos siurbliu džiovyklių. Tai gan skirtingi variantai, tiek kainos, tiek taupumo atžvilgiu. Kondensacinis su šilumos siurbliu tipas yra optimaliausias, nes taupoma energija, o drabužiai išdžiovinami daug greičiau.

Integracija

Norint sutaupyti vietos namuose, galima rinktis skalbyklę su integruota džiovykle. Kadangi skalbyklės nustatymai ne visuomet sutaps su džiovyklės, šis pasirinkimas gali neveikti taip efektyviai, kaip perkant du atskirus prietaisus.

Programos

Pažangios džiovyklės turi tiek daug įvairiausių programų, jog net dirbant skalbykloje jų nepanaudotumėte. Tad kodėl permokėti už tai, ko neplanuojate naudoti? Prieš išsirinkdami įrenginį, atkreipkite dėmesį į džiovyklės tūrį, laiko nustatymus, džiovinamų audinių tipus. Kitos populiarios funkcijos yra apsauga nuo susiglamžymo, kad po džiovinimo iškart galėtumėte šokti į švarius drabužius. Lengvas džiovinimas, tai ploniems ir lengvai pažeidžiamiems audiniams skirta funkcija. 

08011

Foto: Pixabay.com

Buitinė technika internetu Senukai.lt

Senukai parduotuvėje rasite skirtingų tipų drabužių džiovyklių ir kitos buitinės technikos. Sutaupykite laiko ir apsipirkite senukai.lt internetinėje parduotuvėje, taip galėsite įsigyti naują įrenginį net neišeidami iš namų. Mums rūpi jūsų norai, tad visuomet konsultuojame ir padedame išsirinkti tinkamiausią prietaisą. Senukai.lt - platus buitinės technikos internetu pasirinkimas ir gerų kainų pasiūlymai!

 REKLAMA

Į viršų