Raudonas, geltonas, vyšninis – kiekvienas penktadienis Etaplius.lt redakcijoje vis kitoks. Šįkart jis – žalias, o žaliai apsirengusius žurnalistus tokios pačios spalvos obuolių spragėsiais vaišina „Popcorn Lab“. Spragėsiai iš daugiau nei pusšimčio skirtingų skonių meniu gali paskaninti ir jūsų kolektyvo kasdienybę arba tapti originalia dovana verslo partneriams.

Organizuoja spalvotus penktadienius

Tris mėnesius Etaplius.lt žurnalistai rengia spalvotus penktadienius. Burtų keliu kiekvienam darbuotojui atiteko konkreti spalva ir konkreti diena. Kai šioji išaušta, darbuotojas pasirūpina atitinkamos spalvos užkandžiais, o visas kolektyvas pasipuošia tos spalvos rūbais ar aksesuarais.

10033

Šį penktadienį redakcija žaliuoja – be kitų skanėstų, ant stalo puikuojasi žalios spalvos obuolių skonio spragėsiai, kuriais žurnalistus palepino „Popcorn Lab“ vadovas Tomas Šiuipys. Beje, tai – ne pirmas kartas, kai darbuotojai vaišinasi skanumynais iš šio spragėsių rojaus. Švenčiant mėlynąjį penktadienį, žurnalistai smaližiavo mėlynių skonio ir spalvos spragėsiais, minint raudonąjį, ragavo rausvo atspalvio džiovintų pomidorų spragėsių.

Džiugina ne tik spragėsių spalvos bei skoniai, bet ir tai, kad jie gaminami be jokių GMO ir transriebalų. Kaip pasakoja T. Šiuipys, kukurūzų spraginimui naudojamas tik tyras kokosų aliejus, be to, kukurūzai spraginami specialiomis mašinomis karštu oru. Ši technologija leidžia sunaudoti labai nedaug aliejaus, taigi spragėsiai būna lengvi ir neriebūs.

1003     10032

Spragėsiai – pagal įmonės logotipą

Etaplius.lt – toli gražu ne vienintelis „Popcorn Lab“ spragėsius pamėgęs kolektyvas. „Verslo klientai mielai perka mūsų spragėsius. Vieni paskatina darbuotojus ir padaro jiems degustacją. Kiti užsako nemažus kiekius įmonės prezentacijų vaišėms. Treti patys pradeda prekiauti mūsų spragėsiais savo kavinėse ar parduotuvėse, perka juos namiškiams pasmaguriauti filmų peržiūrų metu”, – pasakoja T. Šiuipys.

Spragėsiai, anot jo, gali tapti ir originalia dovana klientams ar verslo partneriams. „Populiariausi tarp verslo klientų – degustaciniai rinkiniai, kuriuose yra atrinkti patys populiariausi spragėsiai. Spalvoti spragėsiai taip pat puikiai derinasi prie įmonės logotipo spalvų. Pavyzdžiui, mėlyną ir geltoną įmonės spalvas gali reprezentuoti mėlynių ir bananų skonio ir spalvų spragėsiai”, – sako „Popcorn Lab“ vadovas.

10034

Tilžės g. 109, Šiauliai (PC „Saulės miestas“)
I–VII 8–22 val.
www.popcornlab.lt

REKLAMA

Į viršų