Aušra LAURINKIENĖ

Futbolo klubas „Savanoris” informuoja, kad mažojo futbolo turnyrą „Maniežas-2010” laimėjo favoritai – futbolo klubo  „Tauras” žaidėjai.

Anot FK „Savanoris” prezidento Daliaus Einorio, turnyras, kuriame dalyvavo aštuonios komandos, buvo pilnas staigmenų ir netikėtumų: „Gana netikėtai į stipriausiųjų ketvertą pateko kovingai žaidę FK „Omnitel” futbolininkai, o vieni iš favoritų - FK „Saulininkas” ir SK „Grifas” žaidėjai, pralaimėję lemiamas rungtynes,  kovojo tik dėl 5-8 vietų”. FK „Omnitel” futbolininkams kovoje dėl medalių pritrūko patirties – pralaimėta visiems trims turnyro lyderiams.

FK „Savanoris” ir SK „Kairiai-Knituva” klubams tarpusavyje sužaidus lygiosiomis rezultatu 2:2, aukso medalių savininkas sprendėsi paskutinėse rungtynėse, kuriose susitiko FK „Tauras” ir FK „Savanoris”. „Pastariesiems, norint tapti čempionais,  buvo būtina pergalė. Gražios ir įtemptos rungtynės  baigėsi FK „Tauras” pergale 2:1 (2:1), nors pirmo kėlinio viduryje  „Savanorio” futbolininkai pirmieji pelnė įvartį, tačiau FK „Tauras” rezultatyviai išnaudojo dvi varžovų gynybos  klaidas. Antrame kėlinyje komandos sukūrė po keletą pavojingų progų, tačiau rezultatas išliko nepakitęs”, - „Šiaulių naujienoms” vakar sakė D. Einoris.

Turnyrinė lentelė ir geriausi komandų žaidėjai:

1. FK „Tauras” –  Ernestas Gerulskis
2. SK „Kairiai-Knituva” – Mindaugas Blunskis
3. FK „Savanoris” – Nerijus Čepas
4. FK „Omnitel” – Gvidas Streckis
5. SK „Grifas” – Arminas Daujotas
6. FK „Saulininkas” – Tomas Klibavičius
7. FK „Savanoris 2” – Rolandas Gedminas
8. FK „Omnitel 2” – Arminas Vileikis


Mažojo futbolo turnyrą „Maniežas-2010” laimėjo favoritai – futbolo klubo  „Tauras” žaidėjai.
FK „Savanoris” nuotr.

Į viršų