Šiuolaikinis žmogus, nepaisant dinamiško ir mobilaus gyvenimo būdo, vis dar daug laiko praleidžia uždaroje patalpoje, tiek namie, tiek darbe.

Anksčiau projektuojant daugiabučius ar nuosavus namus buvo numatyta natūrali ventiliacija t. y., kai oras į patalpas patenka dėl langų nesandarumo, bei prie kiekvieno lango buvo įmontuota vertikali orlaidė, kuri užtikrindavo patalpų ventiliaciją. Sumontavus sandarius plastikinius langus pažeidžiama projektinė oro apykaita. Tai ir lemia namuose atsirandančias problemas, tokias kaip pelėsis, rasojantys langai, blogas poilsis. Ventiliacija patalpose turi vykti visas 24 val. per parą. O ne, kaip daugelis mano, užtenka kambarį vėdinti valandą ar dvi .

Mes rekomenduojame profesionalų išbandytą metodą norint pagerinti oro mikrocirkuliaciją jūsų namuose ar biure!

Kompanija yra šiuolaikinių, patikimų, efektyvių ir nebrangių ventiliacinių vožtuvų gamintoja. Toks langų vožtuvas montuojamas ant lango rėmo arba varčios. Vožtuvas nedarko lango išvaizdos ir apsaugo jį nuo rasojimo. Oro pritekėjimo vožtuvas sukuria tinkamą oro mikroklimatą per daug neatvėsindamas  patalpų. 

Sureguliavę drėgnumo lygį kambaryje, lengviau sustiprinsite savo imuninę sistemą ir ramiau miegosite, išvengsite virusinių bei kitų ligų: astmos, sauso kosulio, nemigos, alergijų, kvėpavimo takų, plaučių ir daugelio kt. Taip pat išvengsite drėgnų patalpų, pelijančių sienų, rasojančių langų.

Jei langas veikia gerai, jis yra sandarus, net menkiausias šaltis nepateks į patalpą. Jei pastebėjote, kad iš lauko sklinda nemaloni vėsa, tai reiškia, kad keičiantis sezonui langus būtina sureguliuoti, sutepti ir išvalyti judančias furnitūros detales aerozoliniais, nerūgštiniais tepalais.

Kad langą būtina reguliuoti, padės suprasti jo nesandarumas – lango apačia užklius atidarant arba uždarant. Kitas požymis – rankenėlė užsilenkia labai sunkiai arba visai neužsilenkia, lango varčia yra netinkamoje pozicijoje rėmo atžvilgiu, todėl būtinas lango reguliavimas. Nepamirškite prieš šaltajį sezoną pasikeisti ir lango guminių tarpinių. Pakeitus lenkiškas gumines tarpines, kurių tarnavimo laikas nuo 5 iki 7 metų, vokiškomis „Schlegel“ poliuretano tarpinėmis, kurios atsparios drėgmei, ultravioletiniams spinduliams, temperatūrų režimui, aukšta garso izoliacija, ilgaamžiška (21 metai ir daugiau), žemas šilumos laidumo kooficientas – K = 0.033w/mk., nebereikės perstatinėti furnitūros į vasaros ir žiemos režimus. Taip sutaupysite šilumą ir savo pinigus.

„Langų remonto“ komanda atlieka langų, durų sandarumo reguliavimo, tarpinių keitimo, ventiliacijos vožtuvų, varčios fiksatorių (priešįsilaužiminiai užraktai), apsaugančių jūsų langus ir balkono duris nuo žaibiškos vagystės ir įsilaužimų, įstatymo darbus.

Tel. Šiauliuose: 8 621 36 126, 8 686 10 098.

langai 23

 

Reklama

 

Į viršų