Įsivaizduokite, kad pasistatėte medinį namą ir dabar reikia jį nudažyti. Atrodo, kad tai smulkmena, nes didysis darbas jau padarytas – namas pastatytas. Tačiau taip tikrai nėra. Dažymas yra be galo atsakingas, kruopštumo ir žinių reikalaujantis darbas, kurį protingiausia būtų patikėti profesionaliems dažytojams, žinoma, jeigu patys neturite tokiam darbui reikalingų žinių, patirties. Reikia išmanyti apie spalvų maišymą, dažų rūšies pasirinkimą ir pan. Iš tiesų, dažyti galima ne visas medienos rūšis.

Yra keturios didelės medienos kategorijos: minkštieji medžiai, tokie kaip pušis ir eglė; kietmedžiai, tokie kaip klevas, beržas ir vyšnios; vidutinio sunkumo medienos masyvas, pavyzdžiui, graikinių riešutų ir raudonmedžio mediena; ir šiurkštieji kietmedžiai, tokie kaip ąžuolas ir uosis. Apie kiekvienos rūšies medieną dažymą reikia išmanyti, jam galioja vis kitos taisyklės bei apribojimai.

Dažai medienai. Kaip išsirinkti?

Išskiriamos šios medienos dažų rūšys: vidaus dažai, lauko dažai, laivų dažai. Vidus dažai dar skirstomi į dažus sienoms, luboms, grindų dažus, lakus. Galima įsigyti įvairių rūšių dažų vidaus patalpų sienų dažymui: pusiau matiniai plaunami dažai sienoms ir luboms, dažai mokyklinėms lentoms, antibakteriniai dažai gydymo, maitinimo įstaigoms, 1 klasės plaunami, pusiau blizgūs dažai sienoms, plaunami matiniai dažai sienoms ir daugelis kitų rūšių. Tad pasirinkimas tikrai didelis, todėl sau tinkančius dažus išsirinks kiekvienas, net išrankiausias klientas.

Lauko dažai medienai skirstomi į medinių fasadų dažus, mineralinių fasadų dažus, medinių terasų apsauginius dažus.

Visa mūsų produkcija – nuo įvairios paskirties dažų, dažymo įrankių, gruntų, impregnantų iki sertifikuotų fasadų šiltinimo sistemų – yra aukščiausios kokybės, todėl juos naudodami pasieksite geriausius rezultatus.

UAB „Dažmeta“ yra specializuotų dažų parduotuvė, veikianti nuo 2000 metų. Mūsų produkcija skirta profesionalams bei itin reikliems klientams. Mes prekiaujame visame pasaulyje žinomų ir pripažintų prekės ženklų produkcija:„Dulux“, „Teamac“, „Fleetwood“, „Plastor“, „Remmers“, „Crown“ ir kt. Prekiaujame tik saugiais, aukštos kokybės dažais, nes suprantame, kad dažai turi ne tik gražinti aplinką, bet ir būti draugiški gamtai, nekenkti žmonių sveikatai.

Reklama

Į viršų