Artėjant Valentino dienai dažnai imame sukti galvas, kaip įdomiau pasveikinti savo mylimą žmogų. Galbūt įteikti jam ar jai kažką tokio visai netikėto, o gal visgi apsistoti prie senos geros klasikos, kuri visada pasiteisina. Norime jums pasiūlyti kelis dovanų variantus, gal kažkuri idėja jums pasirodys įdomi ir verta dėmesio.

SPA procedūros – neišdildomi įspūdžiai, malonus poilsis ir atpalaiduojanti aplinka vienam, o dar geriau dviem, ypač Valentino dienos proga. Jei liksite sužavėti SPA programa, būtinai išbandykite šias procedūras dar kartą. Galbūt netgi sugalvosite įsigyti abonementą.

Bilietai į kino filmą, spektaklį ar koncertą – labai puiki dovana, nudžiuginanti daugelį, tik dabartinėmis sąlygomis, deja, sunkiai įgyvendinama. Šiuo metu visi kultūriniai renginiai vis nukeliami į priekį, todėl galima padovanoti bilietus ateičiai, be konkrečios datos. Be abejo, labai išsiilgusiems meno čia ir dabar galima dovanoti bent jau virtualų spektaklį.

Pagalvėlės – mielos dovanėlės, ypač moterims. Jų įvairovė tiesiog neaprėpiama: didelės ir mažos, apvalios ar kvadratinės, su užrašais ar su piešinėliais... Valentino dienai ypač tinka širdelėmis puoštos ar širdelės formos pagalvėlės (net ir širdelės formos adatinės rankdarbių mėgėjoms. O patalynės komplektas, taip pat dekoruotas širdelėmis, žaismingais linkėjimais, paveikslėliais ar netgi jūsų pačių bendra nuotrauka, bus labai praktiška dovana dviem. Papuošimas priklauso nuo jūsų skonio ir fantazijos.

Šiatsu masažuoklis – net neturėdami galimybės apsilankyti tikrame masažo salone, galite jį suskurti namuose šio puikaus prietaiso pagalba. Tai vėlgi dovana dviem, nes pasilepinti kokybišku taškiniu masažu tikrai patiks ir jūsų antrajai pusei, ir jums pačiam.

Šokolado fontanas – nuostabus virtuvės prietaisas, kuris pradžiugins dievinančius karštą šokoladą. Neatsispirsite pagundai juo pasimėgauti per šalčius, galėsite pasiruošti gurmanišką skanėstą po žiemos pramogų. Kadangi Valentino diena neatsiejama nuo šokolado, jis čia labai tiks. Ir ne tik šiai šventei. Manome, kad jis bus puikus stalo akcentas per visas kalendorines ar šeimos šventes, įdomus ir jūsų svečiams, ypatingai sulaukiantis vaikų dėmesio.

Planšetė, telefonas ar nešiojamas kompiuteris – nereikia nei sakyti, kad šių mobiliųjų įrenginių pilni kiekvieni namai, bet taip pat visi gerai žinome, kad tokia technika labai greitai sensta. O pasaulyje nuolat kuriamos naujos, tobulesnės technologijos. Dažnas neatsispiria pagundai išbandyti kažkokį naujesnį modelį, pakeisti seną techniką nauja, taigi tokia Valentino dienos dovana bus sutinkama džiaugsmo šūksniais.

Jodinėjimas arba pasivažinėjimas karieta – turbūt neišdildomi įspūdžiai kiekvienam. Tie, kam jodinėjimas žirgais būtų per daug ekstremali pramoga, kas nepasitiki savo įgūdžiais, gali rinktis saugesnę kelionę – ramų pasivažinėjimą karieta. Kada daugiau, jei ne Valentino dieną, galime sau leisti bent pusvalandžiui pabūti tikrais širdžių karaliais ir karalienėmis? O kiek džiaugsmo suteiksite savo mažyliams leidę pasidžiaugti ponių ir asiliukų draugija!

Pasiplaukiojimas jachta ar pramoginiu laivu – tikrai gerai idėja, jei tik galima ją įgyvendinti esamomis sąlygomis. Nuostabūs pakrančių vaizdai, kerintis gamtos grožis ir jaukus buvimas kartu – net nepajusite, kai pralėks pramogai skirtas laikas.

Skrydis sklandytuvu ar sraigtasparniu – visas pasaulis bus po jūsų mylimosios kojomis! Prisipažinkime, juk retai sau leidžiame tokią pramogą, o gal kai kam tai bus išvis pirmas kartas, todėl adrenalinas ir neišblėstantys įspūdžiai garantuoti. Emocijoms nurimus, galėsite pasigėrėti vaizdinga tėviškės gamta iš paukščio skrydžio.

Aksesuarai ir priedai automobiliui – naudinga dovana bet kuriam vairuotojui. Oro gaivikliai, autokosmetika, valytuvai, vaizdo registratoriai, salono šildytuvai – prekių asortimentas ypač gausus. Žinoma, tokia dovana labiau pradžiugins vairuotojus vyrus, bet ir moterys netruks įvertinti atitirpusių langų ir šiltų sėdynių privalumus, ypač žiemos metu. Kaskart besimėgaudami komfortu savo automobilyje jie galvos apie tuos, kurie tą malonumą padovanojo.

Lempa augalams – vertas dėmesio variantas augalų mėgėjams, ypač šaltuoju metų laiku. Ji kompensuos augalams šviesos trūkumą, o jūsų mylimas gėlininkas ar dažniau – gėlininkė galės visą žiemą džiaugtis klestinčia augalija namuose. Kartu įteiktas koks nors žaliuojantis augalėlis ar žydinti gėlė vazonėlyje – puiki dovana Valentino dienai.

Beje, bet kurią pasirinktą dovaną labai tiktų papildyti gėlių puokšte, širdelės formos saldainių dėžute ar bent jau papuošti kokia miela širdele. Tai jums padės sukurti šventinę Valentino dienos nuotaiką. O svarbiausia, šią visų įsimylėjėlių dieną nepamirškite mėgautis vienas kito draugija. Nepamirškite to ir įprastomis dienomis tai pat, juk rožes dovanoti galima ir be jokios progos, o šventę širdyje galima susikurti kasdien.

210206

Į viršų