Šiaulių „Gintros-Universiteto“ komanda pasirengimo ateinančiam sezonui stovyklą Gardine baigė dar vienomis kontrolinėmis rungtynėmis su vietos „Neman“ futbolininkėmis.

Skirtingai nei pirmose tarpusavio komandų rungtynėse šį kartą aikštėje vyko atkakli kova, o finalinis švilpukas užfiksavo kovingas lygiąsias – 1:1 (1:1).

Primename, kad pirmajame susitikime „Gintra-Universitetas“ sutriuškino baltaruses rezultatu 5:0.

Lietuvos čempionių treneris Rimantas Viktoravičius nepaisant to, kad antrose rungtynėse jo auklėtinėms pergalės iškovoti nepavyko, komandos žaidimu nusivylęs neliko.

„Kaip ir minėjau po pirmųjų rungtynių, tai buvo kita istorija, o tam mes ir ruošiamės. „Neman“ komanda neblogai sukomplektuota, turi pajėgių žaidėjų visose grandyse, žinojome, kad lengva nebus. Nors laimėti nepavyko, esu patenkintas žaidėjų parodytu noru, kovingumu ir disciplina, kurios buvo laikomasi visas rungtynes. Negaliu nepagirti Rimantės Jonušaitės, kuri per dvi rungtynes pasižymėjo 3 sykius ir ne tik buvo rezultatyviausia komandos žaidėja, bet ir užmezgė puikų ryšį aikštėje su neseniai prie mūsų prisijungusia Ana Pilipenko. Smagu, kad visos žaidėjos gavo savo šansus pasireikšti ir parodyti ko yra vertos“, –  pasirengimo stovyklos etapu Gardine džiaugėsi treneris.

Sudėtis: G. Kaselytė (M. Šeškutė), V. Neverdauskaitė, S. Karasiovaitė, A. Mikutaitė, L. Hudchanka, L. Žižytė (P. Sarkanaitė), D. Gailevičiūtė, A. Filenko, L. Rogačiova, A. Pilipenko, R. Jonušaitė (E. Šupelytė).

„Gintra-Universitetas“ grįžo į Lietuvą, o kontrolinių rungtynių ciklą pratęs jau ateinantį savaitgalį, kai Latvijoje išmėgins jėgas su nacionaline šios šalies moterų rinktine. Po jų seks tarptautinių rinktinių varžybų „langas“, todėl daugelis žaidėjų išvyks į savo atstovaujamų rinktinių stovyklas, o atgal į komandą sugrįš kovo pradžioje.

Parengta pagal Šiaulių „Gintros-Universitetą“

Į viršų