Šiaulių teniso akademijos kortuose vyko reitinginių turnyrų TOP-8 finalinis turnyras. Jame žaidė po aštuonis U12, U14 ir U16 grupės aukščiausią reitingą turinčių žaidėjų, kurie į turnyrą registravosi iš anksto. Turnyre dalyvavę šiauliečiai: Haroldas Kulnys, Dominykas Drulia, Augustas V., Liepa Šataitė, Tėja M., Gabrielė R., Tauras Mickus, Dominykas Stonkus, Faustas K., Emilija Tverijonaitė, Matas Bružas ir Edvinas G. Šiauliečiai iš viso užėmė šešias prizines vietas.

Vaikinų U12 grupėje žaidė trys šiauliečiai – H. Kulnys, D. Drulia, ir Augustas V. Susumavus A ir B grupių rezultatus paaiškėjo, kad H. Kulnys užėmė 2-ąją vietą, o Augustas V. – 3-iąją. D. Drulia grupės įskaitoje užėmė 5-ąją vietą.

Merginų U12 grupėje žaidė L. Šataitė, Tėja M. ir Gabrielė R. Susumavus abejų grupių rezultatus 1-ąją vietą užėmė L. Šataitė. Gabrielė R. buvo 4-a, o Tėja M. 6-a.

Vaikinų U14 grupėje žaidė T. Mickus, D. Stonkus, Faustas K. 1-ąją vietą grupėje užėmė T. Mickus. D. Stonkus užėmė 3-iąją vietą, o Faustas K. – 5-ąją.

Merginų U14 grupėje žaidė E. Tverijonaitė. Sportininkė įveikė visas varžoves ir užėmė 1-ąją vietą.

Vaikinų U16 grupėje varžėsi M. Bružas ir Edvinas G. M. Bružas užėmė 4-ąją vietą, Edvinas G. liko 8-as.

Parengta pagal Šiaulių teniso akademiją

Į viršų