Vilniuje vyko futbolo turnyras „FUTBOLOTRENERIS.LT taurė 2018“, kuriame puikų pasirodymą surengė FA „Šiauliai“ komanda.

2009 metų gimimo vaikų turnyre FA „Šiauliai“ varžėsi C pogrupyje. Šiauliečiai 1:0 nugalėjo FM „Ateities“ komandą, 3:1 įveikė FM „Audros“ antrąją ekipą, 2:2 lygiosiomis sužaidė su Vilniaus „Milan Academy“ bei užėmė pirmąją vietą pogrupyje.

Rungtynėse dėl vietų FA „Šiauliai“ du kartus sužaidė lygiosiomis – su FM „Audra“ sužaista 2:2, su FM „Ateities“ antrąja ekipa sužaista nulinėmis lygiosiomis, o galutinėje rikiuotėje šiauliečiams atiteko antroji vieta turnyre.

Apdovanojimų metu buvo apdovanoti ir geriausi atskirų pozicijų žaidėjai. Geriausiu turnyro puolėju išrinktas šiaulietis Mikas Mikelėnas.

Po turnyro komandos treneris Artūras Ankudinovas džiaugėsi pasiektu vaikų rezultatu: „Turnyre nepatyrėme nė vieno pralaimėjimo, tačiau pritrūko sėkmės tapti čempionais. Žaidėme gražų futbolą ir kovojome dėl pergalių iki paskutinės sekundės, su vaikais patyrėme daug gerų emocijų ir įgavome daug geros patirties. Kartu su kolega Mantu džiaugiamės vaikų rezultatais, gera nuotaika ir nusiteikimu visoms rungtynėms. Vaikai drausmingai laikėsi rungtynių plano ir vykdė visas jiems skirtas užduotis, todėl tai atsispindi galutiniame turnyro rezultate“, – pasakojo treneris A.  Ankudinovas.

Parengta pagal ŠFA

Į viršų