Sėkmingai šių metų Lietuvos nacionalinės studentų tinklinio lygos (LNSTL) varžybose rungtyniauja Šiaulių universiteto komanda, treniruojama Aivaro Strockio. Šiauliečiai namuose rezultatu 3:0 įveikė Kauno technologijos universiteto komandą ir įsitvirtino pirmoje Kauno pogrupio komandų turnyrinės lentelės vietoje.

Šiemet (LNSTL) varžybose Lietuvos universitetų komandos du ratus rungtyniauja suskirstytos į du pogrupius. Šiaulių universiteto komanda žaidžia Kauno pogrupyje, kuriame be mūsiškių dar rungtyniauja KTU, LSU ir KU tinklininkai. Pirmajame rate ŠU komanda žaidė tik išvykose – 1:3 pralaimėta KTU komandai, tačiau vienodais rezultatais 3:0 nugalėtos Lietuvos sporto universiteto ir Klaipėdos universiteto komandos. Antrojo rato susitikimus Šiaulių universiteto tinklininkai žaidžia tik savo aikštelėje. Praėjusią savaitę mūsų komanda rezultatu 3:0 įveikė Klaipėdos universiteto ekipą.

„Mūsų tikslas – pogrupyje užimti pirmąją vietą ir toliau rungtyniauti su Vilniaus pogrupyje ketvirtąją vietą užėmusia komanda. Noriu pažymėti, kad šiemet Kauno pogrupio komandos yra ženkliai sustiprėjusios ir su jomis žaisti nėra lengva. Vis dėlto tikimės patekti į finalinio ketverto varžybas ir žaisti didžiajame finale“, – sako komandos treneris A. Strockis.

Praėjusiais metais Šiaulių universiteto komanda Lietuvos nacionalinės studentų tinklinio lygos varžybose iškovojo sidabro medalius, didžiajame finale po atkaklios kovos nusileidusi Vilniaus universiteto tinklininkams.

Parengta pagal Zenono Ripinskio informaciją

Į viršų