Aukščiausioje Lietuvos moterų rankinio lygoje buvo sužaistos vienerios rungtynės. Susitiko turnyrinės lentelės kaimynės Vilniaus „Alandeko-Vichy“ bei Šiaulių SM „Dubysa-ŠSG“. Pirmosios šių dviejų ekipų rungtynės Šiauliuose buvo pasibaigusios lygiosiomis.

Pirmojo kėlinio metu nei vienai iš ekipų įgyti solidesnės persvaros nepavyko, o pirmaujanti komanda keitėsi net kelis kartus. Šiaulietės nors puolime rėmėsi daugiausiai Urtės Mockevičiūtės bei Ramunės Poškutės individualiais veiksmais, tačiau šeimininkių į priekį nepaleido. Po pirmojo kėlinio visiška lygybė – 19:19.

Antrajame kėlinyje viešnioms iš Šiaulių, kurios šiame susitikime negalėjo pasigirti ilgu atsarginių žaidėjų suoleliu, pradėjo stigti jėgų ir vilnietės atitrūko. Likus rungtyniauti 10 minučių iki susitikimo pabaigos „Alandeko Vichy“ jau pirmavo 29:26 ir per likusį laiką savosios persvaros neiššvaistė. Susitikimas baigėsi pirmąja „Alandeko Vichy“ pergale šiame sezone, jos laimėjo rezultatu 35:31. Tai buvo pirmoji „Alandeko Vichy“ pergalė šiame sezone, o šiaulietės vis dar lieka nepatyrusios pergalės džiaugsmo.

„Alandeko Vichy“: Ieva Balčiūtė – 14, Dominika Andronik – 7, Eglė Burakauskaitė ir Greta Noreikaitė po 4.

„Dubysa ŠSG“: Urtė Mockevičiūtė – 14, Ramunė Poškutė – 12, Vaida Repečkienė – 2.

Parengta pagal LRF

Į viršų