Anglijos „National One“ regbio čempionate 17-ą pergalę iš tiek pat galimų iškovojo šiauliečio Jono Mikalčiaus atstovaujamas „Hartpury College“ klubas. Jis namuose 66:24 sutriuškino „Esher“ ekipą.

Vienas komandos lyderių ir geriausias 2016 metų Lietuvos regbininkas J. Mikalčius vėl žaidė naudingai, o viena iš jo atakų pateko į Anglijos regbio federacijos parengtą geriausių „National One“ turo epizodų sąrašą.

Kitose rungtynėse „Darlington Mowden Park“ ekipa su dar vienu mūsų miesto regbininku Ignu Darkinčiu savo aikštėje 14:12 įveikė „Ampthill“ komandą.

84 taškus turintis lyderis „Hartpury College“ klubas artimiausią varžovą lenkia net 23 taškais. „Darlington Mowden Park“ (35 tšk.) ekipa yra 11-a.

Aukščiausioje Italijos lygoje Pjačencos „Sitav Rugby Lions“ klubas su Mantvydu Tveraga namuose 18:28 (12:10) nusileido „Rugby Viadana 1970“ komandai.

M. Tveraga žaidė iki 55-osios minutės. Pjačencos ekipa su 6 taškais turnyro lentelėje užima 10-ąją vietą.

Anglijos „National League 3 Midlands“ divizione kovojantis Piterboro „Lions“ klubas su  Edvinu Macu, Artūru Balčiūnu ir Mariumi Andrijausku svečiuose 44:18 nepaliko vilčių „Longton“ regbininkams. Sezono pradžioje tarp autsaiderių buvusi „Lions“ (40 tšk.) komanda turnyro lentelėje jau pakilo į penktąją poziciją tarp 14 ekipų.

Parengta pagal LRF informaciją

Į viršų