Gruodžio 13 dieną Mažeikiuose rinkosi 2003 m. gim. futbolininkai iš Lietuvos ir Latvijos. Turnyre „Tobulėk su futbolo kamuoliu“ varžėsi aštuonios komandos, kurios buvo suskirstytos į du pogrupius po keturias ekipas. Aurimo Mančo vadovaujami Šiaulių futbolo akademijos (ŠFA) II komanda varžėsi A grupėje, o ŠFA III ekipa B grupėje.

A pogrupyje ŠFA II teko grumtis su FC „Džiugas“ II, Mažeikių FA 2004-II ir JKF „Saldus“ (Latvija) komandomis. Šiauliečiai grupės etape nepatyrė nei vieno pralaimėjimo. Rezultatais 1:0 įveikė „Džiugo“ ir 3:2 Mažeikių FA 2004-II komandas. Su svečiais iš Latvijos rungtynės baigėsi lygiosiomis be įvarčių 0:0. Tad surinkę septynis taškus šiauliečiai tapo grupės nugalėtojais ir pusfinalyje kovojo su B grupės antra komanda.
B grupėje antri liko Mažeikių „Atmosferos“ futbolininkai, tačiau ŠFA 2003 II kaip ir dera grupės nugalėtojams įveikė aikštelės šeimininkus rezultatu 3:1 ir papuolė į finalą. Finale laukė jau grupėje matyti Mažeikių FA 2004-II komandos jaunieji futbolininkai. Finalas buvo įtemptas ir pagrindinio laiko išsiaiškinti nugalėtoją taip ir nepakako. Rungtynės baigėsi 1:1, tačiau po baudinių serijos rezultatu 2:1 pergalę šventė šiauliečiai. Geriausiu komandos žaidėju tapo Kristianas Žilinskas.
Geriausiu viso turnyro vartininku, praleidęs vos tris įvarčius per penkias rungtynes, pripažintas Deividas Popovas (ŠFA II).
Šiaulių FA III komanda turnyre liko aštuntoje vietoje. Geriausiu komandos žaidėju tituluotas
Dijus Vaitekūnas.

Pagal ŠFA informaciją parengė Lėja IRMANTIENĖ

 

Į viršų