Praėjusieji 2017 metai įvairiose gyvenimo srityse atnešė tiek gero, tiek blogo. Vieniems sekėsi geriau, kitiems – reikėjo labiau pasistengti ir įdėti daugiau pastangų, kad gyvenimas būtų lengvesnis. Tad dabar smalsu sužinoti, kokie bus 2018-ieji – Geltonojo šuns metai. Apie 2018 m. plačiau papasakojo astrologės Rasa Kungienė, Eglė Abalikštienė ir Lilija Banaitienė.

Partnerystės, darnos, harmonijos ir balanso radimo metai
Astrologė E. Abalikštienė teigia, kad 2018 m. bus kitokie nei 2017 m. Jie bus geresni, ramesni ir palankesni. 2018-ieji – partnerystės, darnos, harmonijos ir balanso radimo metai. Jie palankūs tiems, kurie bus sąžiningi ir teisingi. R. Kungienė akcentavo, jog visus metus Saturnas judės jam palankiu Ožiaragio zodiako ženklu. O tai turėtų sumažinti agresijos išpuolius ir maišto tendencijas pasaulyje.

L. Banaitienė sako, kad 2018 m. bus ramesni, nebus daug įtampos. Jei norima, kad lydėtų laimė, sėkmė ir pinigai, 2018 m. reikia užjausti kitus, būti tolerantiškiems, atleisti pasauliui ir žmonėms už tai, kad jie nėra tobuli.

Kiekvieni metai pagal Rytų tradicijas yra priskiriami tam tikram gyvūnui ar totemui, kuris būna atsakingas už metų energetiką. 2018-ieji – Geltonojo šuns metai.

„Šuo yra ištikimybės, atsidavimo, besąlyginės meilės ir draugystės simbolis. Labiausiai šuo vertina teisingumą, padorumą bei lojalumą, turi atsakomybės jausmą, gerai saugo paslaptis. Aršiai kovoja prieš neteisybę ir kovoja už savo teritoriją. Visos šios savybės dominuos ir 2018 m.“, – teigia astrologė E. Abalikštienė.

R. Kungienė sako, jog žemės stichijos akcentas 2018 metais stiprins aiškius ir apčiuopiamus ketinimus ir tikslus. Visi veiksmai bus nukreipti materialinės gerovės stiprinimui ir stabilumo kūrimui ir išsaugojimui.

2018–2019 m. gali būti ekonominio sunkmečio banga
2018 m. bus puikūs turintiems karjeros ir profesinių ambicijų. R. Kungienė teigia, kad šuo – labai darbštus ir kantrus gyvūnas, todėl metų palankumo ir sėkmės sulauks tie, kurie myli darbą, yra kruopštūs ir atsakingi. Metai palankūs tiems, kurie turi svajonių ar planų imtis savo verslo ar asmeninės veiklos. Palaikymo sulauks tie, kurie yra drąsūs ir nebijo rizikuoti.

L. Banaitienė išskiria, kad pirmąjį pusmetį Geltonasis šuo globos šou verslo atstovus, mados sektorių, dailininkus, aktorius, menininkus, antroje metų pusėje jos globą pajaus sveikatos apsaugos sistemos darbuotojai, farmacininkai. Žmonėms, siekiantiems karjeros aukštumų, rekomenduotina intensyviau bendradarbiauti su partneriais ir kartu siekti užsibrėžtų tikslų.

R. Kungienė teigia, kad finansinė situacija gerės tiems, kurie bus drąsūs ir darbštūs. Šuo yra apdovanotas ekonomiškumu ir racionaliu pajamų planavimu. Todėl yra didelė galimybė sukaupti tam tikras lėšas ir atitinkamai jas investuoti.

Astrologė L. Banaitienė akcentuoja kitą finansinę pusę. Ji teigė, kad 2018 m. visi turėsime atsakyti už savo veiksmus, o ne slėptis už kitų nugarų. 2018–2019 m. gali būti ekonominio sunkmečio banga. Todėl patariama laikytis taupymo programos.

Sunkmečio banga gali paskatinti ES byrėjimą, nes kiekvienas norės taupyti kitų sąskaita, todėl patariama išlaidauti pagal savo galimybes.

Palankus metas kurti šeimą ir pradėti naujus santykius
Visos astrologės akcentuoja, kad 2018 m. gali būti drąsiai vadinami šeimos metais. Tad 2018 m. reikia daugiau laiko skirti šeimai. Jei santykiai šeimoje yra prasti, pats laikas juos harmonizuoti. O tie, kurie vieniši, turi suvokti, kad šeima yra visko pagrindas.

Bus palankus metas kurti šeimą, pradėti naujus santykius. Pavyzdžiui, pirmoje 2018 m. pusėje Šauliai, Liūtai, Skorpionai pagalvos apie šeimos sukūrimą. Antroje metų pusėje sėkmė lydės Mergeles, Ožiaragius, Jaučius. Šiais metais sukurtos šeimos turėtų būti stabilios, o kad tai išsipildytų, reikia įdėti nemažai pastangų.

2018 m. reikės ne tik pasirūpinti šeima, bet taip pat ir sveikata. E. Abalikštienė rekomenduoja daugiau sportuoti, judėti, palaikyti sveiką gyvenseną, daugiau praleisti laiko gamtoje.  

L. Banaitienė išskiria, kokie 2018 m. pagrindiniai sveikatos sutrikimai gali kamuoti.

„Šiais metais  gali dažniau kamuoti virškinamojo trakto ligos, todėl reikėtų dažniau plauti vaisius, daržoves, laikytis visų sanitarijos reikalavimų. Pirmoje metų pusėje suaktyvės artritai, sąnarių, stuburo, odos ligos, antroje metų pusėje – kraujotakos ligos, saugotis peršalimo, labai šiltai laikyti kojas“, – sako L. Banaitienė.

Svarstyklių ženklo atstovams metai – gražiausi ir palankiausi
2018 m. 12 zodiako ženklų atstovams bus įvairūs. Plačiau apie kiekvieną iš jų papasakojo astrologė E. Abalikštienė.

Avinų atstovams metų pradžia bus aktyvi ir kils daug naujų idėjų, kurias norėsis įgyvendinti čia ir dabar. Avinai save išreikš gan emocingai ir ekscentriškai, bet visos idėjos ir pasiūlymai turėtų būti išgirsti.

Metų pradžia sėsliems ir mėgstantiems malonumus Jaučiams bus ganėtinai rami. Gyvenimas tekės įprasta vaga tiek asmeniniuose santykiuose, tiek darbe. Todėl Jaučiai sveikatos problemų neturės. Tai palankus laikas užbaigti pradėtus darbus.

Metų pradžia Dvynių atstovams bus pakankamai rami, tiek asmeniniuose santykiuose, tiek karjeroje. Darbai eisis sava vaga, be pokyčių ir permainų. Tai laikas, kada nuolat bendraujantys ir aktyvūs Dvyniai turės galimybę įsigilinti ir viską apmąstyti.

Jausmingam, emocionaliam, šeimyniškam Vėžiui metų pradžia bus gan emocinga. Bus šiek tiek padidintas noras apsaugoti savo šeimą, artimuosius. Darbe Vėžio atstovai į viską reaguos kiek jautriau, todėl atsiras perdėtas emocingumas.

Metų pradžia Liūto ženklo atstovams itin palanki ilgalaikių planų kūrimui. Tai laikas, kada galima išreikšti save, pateikti savo nuomonę ir yra didelė tikimybė, kad ji bus priimta. Išnaudokite visas siūlomas galimybes.

Mergelės ženklo atstovams metų pradžia bus gana rami. Mergelės savo energiją galės nukreipti į artimuosius ir mažuosius augintinius. Mergeles užplūs noras padėti kitiems ir jais rūpintis. Mergelės, dirbančios socialinėje sferoje, tikrai sulauks pagyrų ir jų darbas bus įvertintas.

Šie metai Svarstyklėms vieni iš pačių gražiausių ir palankiausių, nes šiuos metus atitinka Geltonasis šuo. Reikia prisiminti senus draugus ir atnaujinti ryšius su jais.

Skorpiono ženklo atstovams duos sėkmę, naudą, naujas galimybes visose sferose. Tai laikas išreikšti save. Skorpionams reikia tinkamai išnaudoti šį periodą, nes tokios galimybės bus tik po 12 metų.

Šauliams metų pradžia bus palanki kelionėms, bendravimui, ryšių plėtrai užsienyje. Labai palankus metas įgyvendinti kūrybinius planus.

Šie metai Ožiaragiams bus vieni iš sunkesnių. Tai laikas, kada galima kurti ilgalaikius planus ir juos struktūrizuoti, įgyvendinti. Tik tam prireiks disciplinos, analizės, tvarkos ir daug sunkaus, monotoniško, rutiniško darbo.

Metų pradžia draugiškiesiems, laisvę mėgstantiems, revoliucingiesiems Vandenio ženklo atstovams palanki bendravimui, karjerai. Prasidės intelektualusis periodas. Palankus laikas komunikavimui, dokumentų tvarkymui, trumpoms kelionėms, organizuoti ir dalyvauti įvairiuose renginiuose, seminaruose, mokymuose.

Metų pradžia jautriosioms ir intuityviosioms Žuvims prasidės aktyviai ir emocingai. Palankus metas pradėti naujus darbus. Labai kūrybingas periodas meno žmonėms, juos aplankys naujos kūrybinės idėjos ir galimybės jas realizuoti.

2018 01 12 36

R. Kungienė: „Metų palankumo ir sėkmės sulauks tie, kurie myli darbą, yra kruopštūs ir atsakingi.“1
R. Kungienės archyvo nuotr.

Į viršų