Laikraštis treneriui Antanui Sireika padeda ne tik atsipalaiduoti, bet ir viską įvertinti kitu kampu.
Tado JUODŽIUKYNO nuotr. 
 
Aušra LAURINKIENĖ 
Septintą kartą iš eilės Lietuvos krepšinio lygos (LKL) bronzos medalius iškovojusios „Šiaulių” komandos vyriausiasis treneris Antanas Sireika dienraštį „Šiaulių naujienos“ skaito jau daugelį metų. „Man patinka po visų dienos darbų į rankas paimti „Šiaulių naujienas” ir peržvelgti, kas nutiko mieste ar šalyje, - sako legendinis šalies strategas. - Turiu pripažinti, kad dabar, pasibaigus sezonui, tą darau ne kiekvieną vakarą, tačiau aikštelėse verdant krepšinio aistroms, mielai skaitau sporto puslapius. Po varžybų ar treniruočių laikraštis padeda ne tik atsipalaiduoti, bet ir viską įvertinti kitu kampu. Kartais galvoji, kiek koks krepšininkas padarė klaidų ar kas kaip sužaidė, o atsivertęs „Šiaulių naujienas” nudžiungi: „O, kaip gražiai parašyta!”. 
Ant trenerio, jį džiugina, kad dabar „Šiaulių naujienos” sportui skiria kur kas didesnį dėmesį nei „kelininkų” laikais: „Tuomet buvo pateikiami tik sausi rezultatai. Esu maloniai nustebęs, kad dabar dienraštyje galima rasti ir įdomius interviu su sporto atstovais, ir išsamius varžybų aprašymus”. 
 
Paklaustas, ar ko pasigenda, treneris Antanas Sireika sakė dienraštyje randąs viską, tačiau norėtų išvysti naują skiltį, kurioje šiauliečiai galėtų bendrauti su įvairių sričių atstovais: „Tarkime, viena diena būtų skirta sporto, kita – politikos žmonėms. Būtų įdomu miesto mero paklausti: „Tai kaip ten su tomis žemėmis?” - šmaikštavo krepšinio asas. 



Į viršų