Aušra LAURINKIENĖ 

Džiugu, kad mūsų paskelbtas konkursas „Stebėk augintinį ir užfiksuok žavingą akimirką!” paskatino daugelį šiauliečių  čiupti fotoaparatus ir įamžinti savo augintinius. Visą praėjusį mėnesį spausdinome „Šiaulių naujienų” skaitytojų mažųjų draugų fotografijas, pretenduojančias į birželio mėnesio nugalėtojų titulą, o šiandien pristatome geriausiųjų trejetuką.

Sveikiname skaitytojas Rūtą, Živilę  ir Dianą!

Savaime suprantama, iš begalės įspūdingų nuotraukų atrinkti tris, vertas Žavingiausiųjų titulo, sunkus darbas, tad „Šiaulių  naujienų” vertinimo komisijai teko gerokai pasukti savo galveles. Po ilgų diskusijų ir kruopščių peržiūrų  nuspręsta, kad pirmąją vietą užėmė skaitytojos Rūtos atsiųsta fotografija „Nauji minkšti valytuvai”, antroji vieta atiteko Živilės augintiniui Arui - šiuolaikiškam šuniui, nepraleidžiančiam progos interneto platybėse pasižvalgyti simpatiškųjų draugių, o  trečiąją vietą užėmė skaitytoja Diana, atsiuntusi augintinės Dinos, visada ramios šalia šeimininko Vyto, nuotrauką. Mieli prizininkai, dėl apdovanojimų atsiėmimo prašome kreiptis tel. (8 41) 52 38 53.

Konkursas tęsiasi!

Konkursas „Stebėk augintinį ir užfiksuok žavingą akimirką!”, sulaukęs didelio skaitytojų dėmesio, tęsiasi - kviečiame varžytis dėl liepos mėnesio prizininkų vardo.

Ką jūsų  augintinis veikia visą dieną? Kaip elgiasi, užkluptas „nusikaltimo”  vietoje? Kur slepia maistą ar mylimiausią žaislą? Gal kasmet švenčia gimtadienį ar turi neįprastą draugą? Stebėkite savo mažuosius draugus, čiupkite fotoaparatą, užfiksuokite žavingą akimirką, prisekite trumpą aprašymą ir dalyvaukite fotografijų konkurse. Nuotraukas siųskite el. paštu: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. Įdomiausių ir šmaikščiausių vaizdelių autorių laukia vertingi „Šiaulių naujienų” prizai.

Pirmieji pretendentai į liepos mėnesio Žavingiausiųjų titulą

Nieko nelaukdami pristatome pirmuosius šio mėnesio konkurso dalyvius. Kaip jau supratote, vėl visą mėnesį spausdinsime pretendentų nuotraukas, o rugpjūčio mėnesio pradžioje paskelbsime geriausiųjų trejetuką. Ir taip – iki pat metų pabaigos.  

Pirmoji vieta: Skaitytoja Rūta šią fotografiją pavadino „Nauji minkšti valytuvai”.

Antroji vieta: Živilės augintinis Aras – šiuolaikiškas šuo, nepraleidžiantis progos interneto platybėse pasižvalgyti simpatiškų draugių.

Trečioji vieta: „Ištikima vokiečių aviganė Dina - visada rami greta savo šeimininko Vyto. Abiejų draugų užnugariai – saugūs. Įsitikinkite”, - siūlo skaitytoja Diana.  
Į viršų