Pasibaigus festivalių maratonui grupė „BrassBastardz“, kurios vienas iš narių – Alvydas – yra šiaulietis, dalijasi įspūdžiais iš Gruzijoje, Batumi mieste vykusio festivalio „Black Sea Jazz“.
 
Muzikantai pasakoja, kad dieną prieš oficialų pasirodymą sutiko sudalyvauti „Black Sea Jazz“ organizuotame gyvos improvizuotos muzikos koncerte - vadinamajame „jam session‘e”, kurį stebėjo ir daugybės apsauginių apsuptas Gruzijos prezidentas Michailas Saakašvilis. 
 
Oficialus grupės „BrassBastardz“ pasirodymas vyko pagrindinėje „Black Sea Jazz“ festivalio scenoje, kurioje neseniai koncertavo Chris Botti su Sting‘u ir nacionaliniu Gruzijos orkestru, o rugpjūčio antrąją ten pat pasirodys ir Enrique Iglesias. Grupės nariai scenoje pasirodė vilkėdami Vitalio Čepkausko ir Aušros Norkutės kurtais drabužiais. Valandą trukusio koncerto metu lietuviai atliko 8 dainas iš abiejų savo albumų „Waiting“ ir „Synthezatorium“. 
 
„Gruzija paliko labai šiltos šalies įspūdį. Tik atvykusių į oro uostą mūsų laukė festivalio atstovai, kurie iš karto nuvežė mus paragauti tradicinių gruzinų virtuvės patiekalų. Kadangi į Batumi atvykome diena anksčiau, turėjome progą apžiūrėti šį nuostabų pajūrio miestą, ypač sužavėjo vaizdingi paplūdimiai“, - apie kelionės, kurią padėjo suorganizuoti „ACC Lietuva“ atstovai ir Lietuvos ambasada Gruzijoje, įspūdžius pasakoja „BrassBastardz“ nariai.
 
Pasak grupės narių, festivalio metu pavyko susipažinti ir artimiau pabendrauti su JAV muzikantu Terreon Gully ir vietinėmis Gruzijos žvaigždėmis - Bacha Mdzinarashvili kvinteto nariais bei Darren‘u Barrett, kurie negailėjo gerų atsiliepimų apie „BrassBastardz“ kūrybą ir prižadėjo skleisti grupės muziką. 

Į viršų