Ketvirtadienį policijos pareigūnams pranešta, kaip baigėsi šiauliečio, prie Rėkyvos ežero šventusio aštuonioliktąjį gimtadienį, vakaras. Pasak teisėtvarkos sergėtojų, naktį į pirmadienį paežerėje neblaivų vaikiną užpuolė du iš matymo pažįstami vaikinai: jaunuoliai aštuoniolikmečiui trenkė į veidą bei apspardė šonus.

Medikai nustatė, kad nukentėjusiajam sumuštas antakis bei lūžo nosis. Vaikinas, sulaukęs medikų  pagalbos Šiaulių apskrities ligoninėje, gydosi namie.

Dar viena šventė liūdnai baigėsi prie Bubių ežero vakarojusiam dvidešimtmečiui šiauliečiui R. S. Vaikinas policijos pareigūnams pasakojo, kad naktį į sekmadienį apie 3 valandą jį sumušė trys nepažįstami jaunuoliai. Dvidešimtmetis teigė, kad mušeikos maždaug dešimt kartų spyrė jam į įvairias kūno vietas bei tvojo kumščiu į veidą.

Nukentėjusiajam lūžo nosis. Šiaulių apskrities ligoninės Priėmimo skyriuje medikai vaikinui sutvarstė nosį ir išleido gydytis namo. Policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.
 
"Šiaulių naujienų" inf. 
Į viršų