Medelyno gatvėje virė muštynės. Užpuolikai ir mušeikos mojavo ne tik kumščiais.

Apie 14 valandą medikai skubėjo į Medelyno gatvėje esantį bendrabutį. Pasak medikų, čia tarp 62-ejų metų šiaulietės ir jos 43-ejų metų dukros įsiplieskus konfliktui pradėjo skraidyti šluotkočiai. Aštuonmetis berniukas pastebėjo besimušančią motiną ir močiutę ir puolė jas raminti. Moterys vaiko prašymų liautis muštis neišgirdo arba nenorėjo klausytis.

Mažamečiui ir jo motinai subraižytas veidas, į septintą dešimtį įkopusi moteris atsipirko dešinės plaštakos sužalojimais bei galvos sumušimais. Medikai viena ant kitos teberėkiančioms moterims suteikė būtinąją pagalbą. Berniuką į Šiaulių apskrities ligoninę palydėjo jo motina. Į buitinį konfliktą iškviesti teisėtvarkos sergėtojai skundo negavo nė iš vienos muštynių dalyvės.
Apie 19 valandą namo kieme, esančiame Žilvičių gatvėje, sumuštas 35-erių metų šiaulietis D. V. Vyras policijos pareigūnams pasakojo, kad jį užpuolė nepažįstamas vyras.

Nukentėjusysis dėl galvos smegenų sukrėtimo bei galvos sumušimų paguldytas į Šiaulių apskrities ligoninę. Policijos pareigūnams pavyko sulaikyti įtariamąjį, - 22-ejų metų šiaulietį E. A., kuris uždarytas į Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Į viršų