Trijų patiekalų Valentino dienos vakarienė vos už 9 Eur: nuo užkandžių iki deserto
|
2023 vasario 14 |
Šiaulių naujienos |
Peržiūros: 627
|
M. Dubnikovas: iškart suvartojamas produktas nėra pensinis
|
2023 vasario 14 |
Šiaulių naujienos |
Peržiūros: 683
|
Nepakeičiama stalo karalienė – duona: kaip ją pasigaminti iš vos kelių ingredientų?
|
2023 vasario 14 |
Šiaulių naujienos |
Peržiūros: 641
|
Pietūs 4 asmenų šeimai už 6 Eur – misija įmanoma: dietistė I. Trusovė dalijasi vištienos ir grikių troškinio receptu
|
2023 vasario 14 |
Šiaulių naujienos |
Peržiūros: 497
|
Mėsos kukulių odisėja: nuo saulėtosios Italijos iki tradicinio stalo Lietuvoje
|
2023 vasario 09 |
Šiaulių naujienos |
Peržiūros: 630
|
Kaip patobulinti savo mitybą: dietologė pabrėžia du dažnai užmirštamus aspektus
|
2023 vasario 09 |
Šiaulių naujienos |
Peržiūros: 557
|
Duonos dienos proga „Biržų duona“ kviečia mokytojus ir tėvelius su vaikais atlikti smagų eksperimentą
|
2023 vasario 09 |
Šiaulių naujienos |
Peržiūros: 501
|
Receptas picos dienai artėjant: visą būrį pamaitinsite už 15 Eur
|
2023 vasario 09 |
Šiaulių naujienos |
Peržiūros: 379
|
Ragauti ir degustuoti – profesionali someljė paaiškino, kuo tai skiriasi
|
2023 vasario 03 |
Šiaulių naujienos |
Peržiūros: 566
|
Naujųjų metų stalas Europos virtuvėse: kur jis neįsivaizduojamas be raugintų kopūstų ar virtos menkės?
|
2023 sausio 31 |
Šiaulių naujienos |
Peržiūros: 557
|