Jautienos troškinys, kuris gaminamas gana lėtai ir ilgai, tačiau vertas dėmesio, sulauks ovacijų.

Jautienos troškinio gamybai reikės: 600 gramų jautienos kumpio, 2 šaukštų ruginių pilnagrūdžių miltų, 8 šaukštų sojos padažo, 1 šaukšto Worcesterio padažo, 300 mililitrų obuolių sulčių, pipirų, svogūno arba poro, vienos morkos, 3 gerų lauro lapų, alyvuogių aliejaus, apkepti pabaigai kokių 400 gramų moliūgo ar daugiau morkų.

Mėsą supjaustykite plonais pailgais gabaliukais, pabarstykite pipirais ir miltais. Į puodą pilkite porą šaukštų aliejaus ir per keletą kartų apkepinkite mėsą. Svarbu, kad bent pusė mėsos gražiai apskrustų. Porą supjaustykite ir dėkite prie mėsos, tada morką. Ir leiskite dar pasitroškinti bent keletą minučių. Tada pilkite sojos padažą, Worcesterį ir obuolių sultis, dėkite lauro lapus ir pipirus.

Uždenkite jautienos troškiniui dar leiskite papokšėti apie pusantros valandos ant nedidelės ugnies, bet tiks ir ilgiau – kuo ilgiau, tuo geriau.

Pabaigoje sudėkite moliūgą ir leiskite dar pusvalandį pasitroškinti. Štai ir viskas, skanaus!

Į viršų