Dabar prekyboje galime rasti daugybę skirtingų avalynės tipų, pritaikytų įvairiausioms progoms ir situacijoms – kad ir kaip norėtųsi įsigyti juos visus, dažniausiai pirmenybę teikiame tiems, kuriuos galime priderinti prie skirtingų savo įvaizdžių. Jei ieškote būtent tokių apavų, siūlome susipažinti su žemiau išvardintais avalynės tipais – jie garsėja universalumu, tad šiuos batus tikrai galėsite avėti tiek prie kelnių, tiek ir prie suknelės.

Žavios balerinos

Šio tipo avalynė jau daugybę metų neapleidžia mados tendencijų, su ja patogiai galima jaustis net ir visą dieną, o derinimo atžvilgiu ji yra visiškai neįnoringa. Būtent dėl visų šių privalumų rekomenduojama pagalvoti bent apie dvi balerinų poras. Vienos turėtų būti neutralios (pavyzdžiui, tamsios), lengvai derinamos, o kitas galite rinktis ryškesnes, pagyvinančias Jūsų įvaizdį. Apsirūpinus tokiais batais, šiltuoju sezonu praktiškai net nebereikia ieškoti jokių kitų!

Klasikiniai loaferiai

Galima sakyti, kad tokia avalynė yra prašmatnesnė prieš tai minėtų balerinų alternatyva – visgi, tai nereiškia, kad dėl to ją bus sunkiau priderinti. Pasirinkusios klasikinius juodos spalvos loaferius, su jais žavingai atrodysite tiek mieste, tiek ir darbe. Šiuos apavus galima derinti prie sijonų, suknelių, džinsų, klasikinių kelnių ar netgi šortų, tad akivaizdu, kad jiems niekuomet neteks dulkėti batų lentynoje – būtent tokia ir turėtų būti universali avalynė.

Odiniai ilgaauliai

Dažniausiai avimi žiemą ar kitais šaltais sezonais, ilgaauliai batai gali būti derinami tiek su kelnėmis, tiek ir su trumpu sijonu, todėl apie tokią batų porą iš tiesų verta pagalvoti. Geriausia, jei tokių apavų ilgis sieks kelius, tačiau priklausomai nuo asmeninių norų, galite išbandyti ir kitus variantus. Ypač rekomenduojama rinktis odinius ar zomšinius modelius – tuomet mėgausitės ne tik universalumu, bet ir ilgaamžiškumu. Tikėtina, kad bent keletą žiemų neteks galvoti, ką apsiauti šalčiausiomis dienomis.

Tamsūs aulinukai

Šaltuoju sezonu tokia avalynė yra avima kone dažniausiai, todėl tikėtina, kad bent vieną porą planuojate įsigyti ir Jūs. Universalumo šiems batams tikrai netrūksta: jie puikiai dera ir prie kasdienių džinsų, ir prie puošnesnės suknelės. Be to, tokie apavai tinka rudeniui, pavasariui, o kartais – net ir žiemai. Tiesa, jei norisi, kad avalynė prie garderobo derėtų dar dažniau, nesuklysite pasirinkusios tamsesnius tonus: juoda yra dažniausias pasirinkimas, tačiau taip pat galima išbandyti ir tamsiai rudus atspalvius. Tokie moteriški aulinukai internetu parduodami Pigu.lt el. parduotuvėje.

Neutralūs aukštakulniai

Net ir tuomet, jei nesate aukštakulnių gerbėja, pasitaiko situacijų, kuomet be jų neįmanoma išsiversti – ypač tuomet, jeigu laukia svarbesnė šventė. Tokiu atveju reikėtų rinktis kuo neutralesnius atspalvius, kurie derėtų prie spintoje kabančių suknelių. Tiesa, jei sugalvosite labiau pasipuošti keliaudamos į darbą, tokius apavus priderinsite ir prie klasikinių kelnių ar netgi džinsų. Svarbiausia, kad pasirinktumėte Jums pačioms priimtiną aukštį – elegancijos Jums suteiks grakšti laikysena, o ne aukštesni kulnai.

Balti sportbačiai

Pastaraisiais metais tokia avalynė tapo ypatingai populiari, todėl išvydę baltų sportbačių ir suknelės derinį, dėl to visiškai nesistebime. Tiesa, sportbačiai mėgstami ne tik dėl universalumo, bet ir dėl išskirtinio patogumo: net ir tuomet, jei laukia intensyvi diena, pėdos su tokia avalyne pavargs kur kas mažiau. Tai dar labiau skatina juos avėti leidžiant laiką mieste, gamtoje ar netgi keliaujant – svarbiausia surasti tokius, kurie būtų patogūs būtent Jums. Platų avalynės pasirinkimą rasite spustelėję ant šios nuorodos: https://pigu.lt/lt/grozis-ir-mada/moteriski-batai-avalyne-moterims

Converse laisvalaikio bateliai

Sportinio stiliaus Converse batai išsiskiria unikalia išvaizda – tai vienas iš pavyzdžių, kuomet prekinis ženklas tampa atskiru avalynės tipu. Per daugybę metų jų populiarumas nei kiek neišblėsto, tad su tokia avalyne visuomet galėsite atrodyti labai madingai. Ji gali turėti žemesnį ar aukštesnį aulą, o taip pat yra galimybė rinktis iš įvairiausių skirtingų spalvų. Universaliausi bus neutralūs atspalviai, tačiau jei spintoje dominuoja tamsi apranga, ją pagyvinti galėtų ir ryškesnė conversų pora.
Galima sakyti, kad tai – patys universaliausi avalynės tipai, kurie tikrai nekels rūpesčių norint juos priderinti prie savo aprangos. Visgi, verta pagalvoti ir apie kelias ryškesnes ar įdomesnio stiliaus poras: galbūt jos ir nederės prie visų Jūsų drabužių, tačiau padės geriau atskleisti Jūsų asmenybę.

REKLAMA

Į viršų