Trys gaisrininkų mašinos praėjusį šeštadienį atskubėjo prie buvusio Didžiosios Britanijos ministro pirmininko Tonio Blero (Tony Blair) namų po to, kai dėl pridegusių pusryčių automatiškai suveikė priešgaisrinė signalizacija, rašo Didžiosios Britanijos laikraštis "The Daily Telegraph".

6 mln. svarų vertės XVII amžiaus namą Bakingemšyro grafystėje T. Bleras su žmona nusipirko 2008 metais. Šis namas saugomas valstybės kaip architektūros paminklas, todėl jame įrengta priešgaisrinė signalizacija, kuri sujungta su penkiomis priešgaisrinėmis stotimis.

Kaip pranešė oficialus buvusio Britanijos premjero atstovas, šeštadienį, maždaug 9.30 val. vietos laiku, šiek tiek pridegus pusryčiams name susidarė dūmų, dėl kurių suveikė signalizacija.

"Iš tiesų nebuvo jokio gaisro, ir ponia Bler iš karto paskambino į visas gaisrines, kad praneštų, kad nėra jokio gaisro. Tačiau gaisrinės jau buvo išvažiavusios. Buvo tikrai nepatogu, ir ji tikrai visiems atsiųs padėkas", - sakė T. Blero atstovas.

"The Daily Telegraph" pažymi, kad šis incidentas vargu ar pagerins Blerų reputaciją kaimynų akyse. Buvusio premjero kaimynai jau ir taip turi taikstytis su nuolatiniu policininku patruliavimu ir kitomis apsaugos priemonėmis po to, kai ramiame miestelyje apsigyveno Blerai.
ELTA 
Į viršų