Pirmoji Prancūzijos dama Karla Bruni Sarkozi (Carla Bruni-Sarkozy), jos draugų teigimu, yra moteris Donžuanas. Prancūzų žurnalas "Marianne" išspausdino jos biografijos ištraukas. Knygoje, kuri parduotuvių lentynose pasirodys trečiadienį, draugai ir buvę Karlos gyvenimo partneriai vadina ją "amazone" ir "tigre", praneša agentūra AFP.

K. Bruni Sarkozi prieš vedybas su Prancūzijos prezidentu Nikolia Sarkozi (Nicolas Sarkozy) 2008-ųjų vasarį garsėjo savo meilės romanais, kurių ji ir neneigė. Priešingai, ji tai visada pripažino. "Aš esu katė, italė. Monogamija man siaubingai nuobodi", - kartą sakė dabartinė pirmoji dama.

Praėjusiomis savaitėmis buvo kalbama, kad šiomis dienomis turėtų pasirodyti ir antroji biografija apie K. Bruni Sarkozi, kurią parašyti užsakė Eliziejaus rūmai. Taip esą siekiama atsvaros žurnalistės Besmos Lauri (Besma Lahouri) knygai.

Kad parašytų neautorizuotą K. Bruni Sarkozi biografiją, B. Lauri vyko į Milaną, Veroną, Niujorką ir Žydrąją pakrantę, kur kalbėjosi su dešimtimis buvusios supermanekenės draugų, pažįstamų ir buvusių kolegų. Eliziejaus rūmų inicijuotoje biografijoje K. B. Sarkozi pati pasakoja apie savo gyvenimą greta prezidento.

K. Bruni Sarkozi gimė turtingoje italų pramonininko šeimoje, tačiau dar būdama vaikas persikėlė į Prancūziją, o paskutiniajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje buvo vienas geriausiai apmokamų modelių pasaulyje. Iš ankstesnių santykių ji turi sūnų.
 
Eltos inf. 
Į viršų