Prancūzijos pirmoji ponia Karla Bruni-Sarkozi (Carla Bruni-Sarkozy) debiutavo kaip amerikiečių komikso iš serijos "Moters jėga" ("Female Force") herojė. 32-uose spalvotuose puslapiuose išdėstyta neoficiali šios buvusios manekenės ir žinomos dainininkės biografija.

Jauniesiems skaitytojams skirtoje leidyklos "Bluewater" serijoje apie superdidvyres jau pasirodė komiksai apie Amerikos pirmąją ponią Mišelę Obamą (Michelle Obama), JAV valstybės sekretorę Hilari Klinton (Hillary Clinton), pirmąją princo Čarlzo (Charles) žmoną Dianą (Diana).

Viršelyje Bruni vaizduojama su pečių nedengiančia vakarine suknele Prancūzijos vėliavos fone.

Kaip sakė leidyklos vadovas Darenas Deivisas (Darren Davis), Bruni "istorija labai įdomi". "Ši moteris yra ryžtinga ir ambicinga. Skaitydamos (komiksą), mergaitės supras, kad gali tapti tuo, kuo nori", - teigė jis.

Komiksas pasakoja apie Bruni gyvenimą nuo vaikystės Italijoje iki santuokos su Prancūzijos prezidentu 2008 metais. Netrūksta ir jos meilės nuotykių detalių. Autoriai užsimena apie moters ryšius su aktoriumi Vinsentu Peresu (Vincent Perez), muziku Eriku Klaptonu (Erik Clapton), buvusiu Prancūzijos premjeru Lorenu Fabiusu (Laurent Fabius) ir filosofu Rafaeliu Enthovenu (Raphael Enthoven), su kuriuo Bruni turi sūnų.

"Komiksas turi būti bešališkas, todėl pasakoja apie daugelį dalykų", - paaiškino D. Deivisas.

Spalio pabaigoje komiksas pasirodė dešimtyje šalių, tarp kurių - JAV ir Didžioji Britanija. Bet Prancūzijoje jis dar neišleistas.

Eltos inf.
Į viršų