Ruošiantis atostogoms, planuojant išvyką prie jūros, labai svarbiu klausimu tampa apgyvendinimas, ypač jeigu jį susirasti ir rezervuoti turite patys (o ne agentūra). Norint tinkamai pasirinkti apgyvendinimo vietą, reikia atsakyti sau į nemažai klausimų: Kokį biudžetą tam galite skirti? Kokio apgyvendinimo norite (kambario, apartamentų, kempingo ar kt.)? Kokių privalumų tikitės? Kokius reikalavimus apgyvendinimui keliate? Kitaip tariant, svarbu žinoti savo poreikius ir galimybes. O jeigu tai žinote, tuomet pirmyn į paieškas! Mūsų kryptis ir tikslas – kokybiškas apgyvendinimas Nidoje. Ką svarbu apie jį žinoti ir kas labiausiai rūpi poilsiautojams.

 

Apgyvendinimo Nidoje tipas: kaip pasirinkti sau tinkamą?

Apgyvendinimas Nidoje įvairus: viešbutis, poilsio namai, apartamentai, pavieniai kambariai iš privataus nuomotojo, kemperis. Tačiau visi šie variantai gana skirtingi, pavyzdžiui, viešbutyje visada bus užtikrinama ramybė, tačiau negalėsite pasijausti lyg būdami savo namuose. Pasirinkę kempingą jausitės arčiau gamtos, tačiau ne visada bus garantuotas maksimalus komfortas. Privataus nuomotojo kambarys bus ribotos erdvės, o apartamentai priešingai – erdvūs, neretai prabangūs, aukštesnės klasės. O jei rinksitės poilsio namus, dažnu atveju turėsite ir kiemelį (terasą), ir erdvės kambariuose, ir komforto, ir galėsite jaustis jaukiai, lyg namuose. Tikriausiai neklysta tie, kurie mano, kad universaliausias variantas – poilsio namai. Iš kelių galimų pasirinkimų Nidoje, savo populiarumo nepraranda jau daugiau nei dešimtmetį skaičiuojantys poilsio namai „Nidos gaiva“. Tai jaukūs, patogiai įrengti kambariai, garantuojantys kokybišką poilsį prie jūros. Galima rinktis dvivietį numerį, keturvietį numerį arba apartamentus.

 

Apgyvendinimo Nidoje vieta: ar ji svarbi poilsiaujant mažame miestelyje?

Vieta, kurioje įsikūrusi apgyvendinimo įstaiga, visuomet svarbi, nepriklausomai nuo vietovės (miesto, miestelio ar kurorto) dydžio. Kam nesinori ilsėtis arčiau jūros, šalia jaukių suvenyrų krautuvėlių, vertingiausių lankytinų objektų ir miesto centro, kuriame verda gyvenimas? Idealu, jei apgyvendinimo įstaiga įsikūrusi ramioje vietoje, tačiau netoli nuo pagrindinių gatvių. Ši sąlyga svarbi todėl, kad kuo lengviau viską galėsite pasiekti, tuo daugiau spėsite aplankyti. Dauguma keliautojų, kuriems rūpi apgyvendinimo vieta, rekomenduoja apsistoti poilsio namuose „Nidos gaiva“. Šios įstaigos vieta įvertinta 9,5 iš 10 balų! Ne veltui, nes atstumas nuo „Nidos gaivos“ iki Nidos centro – vos 550 metrų. Visai šalia yra ir Kuršių marios, kavinė „Pastogė“ ir restoranas „Kuršis“, taip pat: Nidos evangelikų liuteronų bažnyčia, Gintaro galerija Nidoje, Vytauto Kernagio statula Nidoje, Hermano Blodės muziejus Nidoje, Neringos istorijos muziejus, Žvejo etnografinė sodyba Nidoje, Urbo kalnas. Ne vienas poilsiautojas pritaria, kad apgyvendinimas Nidoje geriausias tada, kai šalia yra daug vertingų objektų ir viskas, ko panorėsi (jūra, parkas ar centras), bus ranka pasiekiama.

 

Apgyvendinimas Nidoje: pasirinkimą dažnai nulemia kaina

Dauguma, planuodami atostogas, nori, kad jos ne tik būtų nepriekaištingos, bet ir kad pavyktų sutaupyti. Išsamiau patyrinėjus apgyvendinimo įstaigų kainas Nidoje, akivaizdu, kad brangiausiai atsieis aukštesnės klasės viešbutis ir prabangūs apartamentai, o ekonomiškiausias variantas gali būti poilsio namai. Galbūt dėl to šitas apgyvendinimo tipas toks populiarus Nidoje. Tiesa, apgyvendinimo kainos gali skirtis priklausomai nuo viešnagės datų, poilsio namų nuostatų ir kitų aplinkybių. Tie, kurie nori sutaupyti, turėtų nuoma Nidoje pasirūpinti iš anksto, o ne paskutinę minutę. Turbūt niekas nenustebs išgirdęs, kad vasaros sezono metu apgyvendinimas Nidoje būna brangiausias.

 

Apgyvendinimas Nidoje: patogu ir greita

Jei anksčiau išsinuomoti kambarį pajūryje kildavo sunkumų, dabar tai padaryti labai paprasta. Poilsio namai „Nidos gaiva“ siūlo dvivietį kambarį, keturvietį kambarį ar apartamentus užsisakyti kiekvienam patogiausiu būdu: telefonu 8 633 12222, el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba užpildant specialią užklausą internetu. Atostogos Nidoje taps tikra atgaiva, jei apsistosite poilsio namuose „Nidos gaiva!

https://www.nidos-gaiva.lt/poilsis-nidoje/

Į viršų