telefonu-deklai

Ieškote pigių ir kokybiškų telefonų dėklų, kurie atrodytų stilingai ir padėtų jums saugoti savo telefoną nuo įvairių galimų gedimų ir defektų? Dabar telefonų dėklai yra gaminami labai įvairūs – yra daugybė plastikinių dėklų su pačiomis įvairiausiomis spalvomis, tačiau nemažo populiarumo susilaukia ir dėklai iš medžio – tokie telefonų dėklai dabar patys populiariausi Vakarų šalyse, tačiau galimas daiktas, jog artimiausiu metu išpopuliarės ir Lietuvoje.

Be abejo, populiariausi telefonų dėklai yra universalūs, tačiau vis daugiau žmonių perka ir specialius dėklus automobiliams arba sportui – telefono dėklas sportui yra ypatingas tuo, jog jis iki minimumo sumažina telefono judėjimą aktyvaus bėgiojimo arba tiesiog judėjimo metu ir taip garantuoja, kad jūsų telefonas nebus pažeistas staigių judesių arba net gi smūgių. Siekiant apsaugoti jūsų mobiliąją ryšio priemonę, yra dar ir kitokie telefonų priedai, kurie jums gali padėti – apsauginės plėvelės. Tai specialiai prie jūsų telefono ekrano pritaikyta plėvelė, kuri apsaugos jūsų telefono ekraną nuo įbrėžimų. O jeigu plėvelė jums atsibos, galėsite bet kada ją nuimti ir telefono ekranas atrodys kaip ką tik iš salono.
Taip pat nemažo populiarumo dar susilaukia ir silikoniniai dėklai, kurie yra labai patogūs ir gana ploni, todėl lengvai telpa ir į siauras kišenes. O tiems, kas nori daugiau originalumo ir nestandartinių sprendimų, dabar atsirado galimybė užsisakyti telefono dėklą savo telefono modeliui su bet kokia nuotrauka arba paveiksliuku – toks sprendimas kainuoja nuo 60 iki 80 litų. Visgi, nors toks telefono dėklas yra brangesnis už visus kitus šiuo metu esančius rinkoje, galima drąsiai sakyti, kad tokie telefonų dėklai yra patys originaliausi, kadangi jūs gaunate savo mėgstamiausią paveiksliuką ant savo mobilaus ryšio priemonės.
Yra ir daugiau puikių telefonų priedų, kuriuos galite įsigyti internetu. Pavyzdžiui, daugelis žmonių perka pakrovėjus, automobilio pakrovėjus, laidus, ausines – visi šie dalykai yra sugrupuoti į konkrečias kategorijas, tad jums tikrai nereikės ilgai naršyti po elektroninę parduotuvę, kol rasite tai, ko norite. Negana to, galėsite išsirinkti iš kur kas didesnio asortimento, kadangi internetinėje parduotuvėje mobiliųjų priedų yra iš viso pasaulio – ir pačių geriausių gamintojų, ir mažiau žinomų, tačiau vis vien kokybiškas prekes gaminančių bendrovių.
Dar vienas dalykas, kurį perka visi išmaniųjų telefonų entuziastai – atminties kortelės. Be jokios abejonės, tai yra vienas iš svarbiausių priedų mobiliesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, kadangi jeigu neturite turėti daug programų ir galimybę nufotografuoti daug nuotraukų, įsikelti muzikos ar kitų multi-medijos failų, tuomet nieko nėra svarbiau už gerą atminties kortelę. Nors anksčiau buvo perkamos tik 1 GB ir 2 GB atminties kortelės, paklausą daugiau turi dabar didelės talpos kortelės – 4 GB, 16 GB ir net 32 GB. Tokias korteles pirkti apsimoka labiau, kadangi jūs įsigyjate gigabaitą už mažesnę kainą. Tai supranta ir dauguma pirkėjų, todėl nieko keisto, kad perkamos vis didesnės apimties atminties kortelės, o pardavimai internetu smarkiai pasistūmėjo į priekį, nes čia galima rasti Kingston ir kitų žinomų firmų kortelių už žymiai mažesnę kainą nei kitur.

Į viršų