sms-internetu

Internetas užima beveik visas mūsų gyvenimo sritis: mes maistą sakomės naudodamiesi juo, bilietus, kurie skirti pažinti kitas pasaulio šalis perkame internetu, drabužiai įsigyjami taip pat naudojantis virtualia erdve, galiausiai, mes net bendraujame būtent pr internetą, kadangi tai greičiausia galimybė susisiekti su pašnekovu. Telefonai prarado savo tikrąją funkciją. Jei anksčiau pagrindinis tikslas jais bendraujant buvo surinkti numerį ir paskambinti ar išsiųsti sms, tai šiuo metu norėdami komunikuoti mes jungiamės internetą ir ten per socialinius tinklus pranešame informaciją. Paprasčiausiai, taip siekiama sutaupyti, kadangi nuolatinis sąskaitos pildymas dėl sms žinučių daugeliui jau atsibodęs reiškinys. Kodėl netaupyti, kai tai padaryti galimybės yra tokios patogios?

Vis dažniau pasigirsta informacija apie tai, kad mobiliojo ryšio operatoriai ima pinigus už nieką, tiksliai net nepaaiškinę, kodėl jie nuskaičiuojami. Logiška, žmonės pradėjo pykti ir specialiai ignoruoti tokią verslininkų savivalę. Juolab, nustojus rašyti sms žinutes (atitinkamai ir pildytis sąskaitą) – nesustoja komunikacijos galimybės, kadangi internetas jas suteikia labai patogiai. Galbūt net kur kas geresnes ir patrauklesnes. SMS siuntimas internetu yra vienas iš labiausiai paplitusių būdų komunikuoti, kadangi žinučių siuntimas yra labai efektyvus, paprastas ir nebrangus. Pirmieji bandymai apskritai yra nemokami, tad taip suteikiama galimybė susipažinti su siūloma paslauga ir įvertinus nuspręsti, ar jus tenkina tokio pobūdžio komunikacijos priemonė.
Toks žinučių siuntimas iš virtualios erdvės į telefoną yra kur kas geresnis nei procesas ir junginiai: telefonas – telefonas, kadangi adresatas informaciją gauna kur kas greičiau nei siunčiant šiuo būdu. Juk taip dažnai nebūna ryšio. Tuomet galimybės susisiekti su reikiamu žmogumi būna labai komplikuotos. Pasvarstykime: keičiantis Lietuvos klimatui vis dažniau mus aplanko audros, kurių metu telefono laidus nuplėšę medžiai užkerta kelius išsiaiškinti, ar jūsų artimam žmogui viskas gerai. Štai naudojantis internetu viskas kur kas kitaip. Sms internetu tai labai paprasta galimybė iš virtualios erdvės nusiųsti trumpąją žinutę į telefoną. Gavėjas ją gaus labai greitai, kad ir kokios oro sąlygos būtų lauke.
Komunikacija – svarbiausias procesas, galintis padėti išlaikyti artimus santykius su žmonėmis, kurie jums yra brangūs ir reikalingi. Dažnai mus išskiria atstumas, kuris neleidžia išlaikyti tokių stiprių jausmų, kokie jie buvo iki šiol. Galime džiaugtis, kad yra daug komunikacijos priemonių, kurios tokius barjerus visiškai panaikina. Panašu, kad jų vis daugėja ir štai sms internetu tampa vienu iš patraukliausiu būdu pasakyti artimam žmogui, kad jis jums yra labai svarbus.

Į viršų