trade-your-way-to-financial-freedom

Finansiniai sunkumai šiais laikais nėra jokia nauja žinia. Su jais dažnokai susiduria ir paprasti žmonės, ir verslo rykliai. Tiesa yra tokia, kad dar ne visi žmonės sugebėjo atsitiesti po paskutinės finansinės krizės, o ypač giliai įklimpo tie, kurie prisiėmė daug finansinių įsipareigojimų tuo metu. Tai gali būti ir greitieji kreditai, įvairaus lizingo paslaugos, asmeninės ir verslo paskolos – visi šie įsipareigojimai daugelio žmonių gyvenimą pavertė tikra kankyne, kadangi sunku surasti pajamų grąžinti tokias dideles paskolas.

Netinkamas investavimas ir prisiimtų finansinių įsipareigojimų nepaskaičiavimas atsiliepia tikrai greitai ir skaudžiai, tad pats laikas surasti tinkamą problemos sprendimą. Daugelis asmenų, pasidomėję naujausiomis paskolų rinkos tendencijomis, pastebi, kad vis daugiau privačių asmenų siūlo perkreditavimo paslaugas. Nors iš pradžių tai atrodo kaip neįtikima svajonė, visgi, daugiau pasidomėjus tampa aišku, kad perkreditavimas gali padėti išlipti iš tikrai baisaus kreditų liūno. Ar žinote, kokiu būdu tai veikia?
Pateiksime paaiškinimą pavyzdžių. Verslininkas Arvydas iš Vilniaus turėjo dvi stambias įmones, tačiau jos sėkmingą verslą sustabdė krizė. Krizės metu, jis ne tik turėjo atprasti nuo solidaus pelno, tačiau taip pat ir patirti didelių nuostolių. Dėl tokios netikėtai liūdnos verslo pabaigos, jo ėmė nebepasitikėti kreditoriai ir verslo partneriai, todėl verslininkas, kuris iš pirmo žvilgsnio darė viską sėkmingai, įklimpo į dideles bėdas. Taigi, jam reikėjo skubaus ir greito būdo šią bėdelę – kaip pasielgti, kad investavimas atsigautų ir sugrįžtų į tinkamą kelią ir kaip paversti savo verslą vėl efektyviu? Negana to, kad Arvydas turėjo pradėti verslą praktiškai visiškai nuo nulio, jam taip pat reikėjo grąžinti ir senas susidariusias skolas. Naršydamas internete, Arvydas pastebėjo, kad dabar paskolos teikiamos ne tik bankuose bei kredito bendrovėse, tačiau vis dažniau jas teikia ir privatūs kreditoriai. Negana to, daugelis privačių kreditorių dabar siūlo ir perkreditavimo paslaugas, kurios ypač tinka visiems verslininkams ir paprastiems žmonėms, kurie nori gauti antrą šansą.
Antras šansas veikia paprastai – privatūs kreditoriai, pavyzdžiui UAB „Greitas lizingas“ (www.greitaslizingas.lt) , gali jums pasiūlyti asmeninį kreditą, arba kreditą skirtą verslui. Šio kredito nereikės grąžinti per neįmanomai greitą laiko tarpą – viskas bus suorganizuota taip, kad kreditu pasinaudoti galėtumėte tada, kai jums reikia, o grąžinti pradėsite tada, kai atrasite galimybę. Kiekvienos tokios paskolos grąžinimo grafikas bus paremtas realiomis galimybėmis, o kredito palūkanos tikrai nebus milžiniškos, prie kokių esate pratę, jeigu dažnai skolindavotės iš greitųjų paskolų bendrovių arba kredito unijų.
Mūsų minėtas Arvydas iš Vilniaus pasinaudojo UAB „Greitas lizingas“ paslaugomis ir liko patenkintas – jo visos finansinės bėdos ne tik buvo sėkmingai išspręstos, tačiau jis taip pat galėjo atnaujinti savo verslą ir atgauti tokias pat sėkmingas pozicijas, kurias turėjo dar prieš didžiąją krizę.
Taigi, neabejokite savo galimybėmis ir elkitės drąsiai – jeigu esate inovatyvus ir modernus žmogus, tuomet neprapulsite, nes visuomet turėsite patikimą kreditavimo ir perkreditavimo partnerį, pasiruošusį jums padėti. Privatūs kreditoriai yra puiki alternatyva ne tik banko paskolų pasiūlymams, beje taip pat ir siekiančioms iš jūsų pasipelnyti greitųjų kreditų bendrovėms. Taigi, rinkdamiesi kredito arba perkreditavimo paslaugą, elkitės protingai – išsirinkite tuos, kurie jums padės, o ne įklampins į dar didesnę bėdą.

Į viršų