Minint Tarptautinę mokytojų dieną, buvo išrinkta ir apdovanota dešimt geriausių Šiaulių miesto mokyklose dirbančių mokytojų. Šventinio renginio metu Metų mokytojams įteiktos padėkos, atminimo dovanos ir premijos, kurių kiekvienos vertė – 2 000 eurų. Po renginio meras pažadėjo aplankyti Metų mokytojus jų mokyklose. Pirmąją Metų mokytojos pamoką Artūras Visockas stebėjo Šiaulių logopedinėje mokykloje.

Susitikimus ir artimesnę pažintį su šių metų Šiaulių miesto mokytojais Šiaulių meras Artūras Visockas pradėjo aplankydamas Šiaulių logopedinės mokyklos bendruomenę. Miesto vadovas susitiko su Metų mokytoja Vilma Beinoriene, stebėjo jos darbą pamokoje su vaikais. Pradinio ugdymo vyresnioji mokytoja ir vyresnioji logopedė Vilma Beinorienė kaip tik vedė integruotą lietuvių kalbos ir muzikos pamoką 4b klasės mokiniams kartu su muzikos mokytoja metodininke Vitalija Kučiene.

pamokos02

Po įspūdingos pamokos miesto meras pasidžiaugė klasėje ir visoje mokykloje kuriamu palankiu mokymuisi mikroklimatu, dėmesiu pagrindinėms žmogiškosioms vertybėms.

Mokyklos pedagogai pripažino, kad jų pedagoginės veiklos tikslas – dvasingumo puoselėjimas. Pagal tai vertinami visi veiksmai ir sprendimai.

Artimiausiu metu Šiaulių miesto meras Artūras Visockas planuoja apsilankyti ir kitų Metų mokytojų pamokose.

pamokos01

SAVIVALDYBĖS INFORMACIJA

Į viršų