2012-12-20 22

Jaukų gruodžio vakarą „Saulėtekio“ gimnazijos dailės ir technologijų mokytojai pakvietė visus norinčius į Kalėdines dirbtuvėles.
„Saulėtekio“ gimnazijos archyvo nuotr.

Pakilų prieškalėdinį laikotarpį „Saulėtekio“ gimnazija tradiciškai vykdo socialinį projektą „Ir pas mus gyvena angelai“. Bendruomenės nariai ne tik kuria šventinę atmosferą, apmąsto besibaigiančius metus, maloniomis staigmenomis džiugina vieni kitus, bet pavakaroti pasikviečia ir tėvelius, senelius bei draugus.
Jaukų gruodžio vakarą „Saulėtekio“ gimnazijos dailės ir technologijų mokytojai pakvietė visus norinčius į Kalėdines dirbtuvėles, praneša Humanitarinių mokslų skyriaus vedėja Daiva Jagminienė.
Susirinkę mokiniai, jų tėveliai, mokytojai skambant švelniai muzikai ne tik gamino kalėdines dovanėles ir dekoracijas, bet ir šiltai bendravo prie arbatos puodelio. Dirbtuvėlių svečiai buvo išties kūrybingi: per trejetą valandų gimė nuostabūs angeliukai, elniukai, seniai besmegeniai, įvairiaspalviai paveiksliukai, pagaminti įvairia technika. Vakaro metu pramokę dekupažo, tapymo ant šilko ir kalėdinių dekoracijų iš putplasčio gamybos paslapčių susirinkusieji sakė, kad kitais metais taip pat norės papuošti savo namus meniškais kūriniais, nustebinti artimuosius pačių gamintomis dovanomis, todėl ir vėl patirties pasisemti atvyks į „Saulėtekį“.

Parengė Romualda URBONAVIČIŪTĖ

Į viršų