2012-12-05 19

Lieporių gimnazija sukvietė tėvus, mokytojus ir mokinius į tradicinę konferenciją– „Į pagalbą mokiniui“
Lieporių gimnazijos archyvo nuotr.

Kasmet Lieporių gimnazija sukviečia tėvus, mokytojus ir mokinius į tradicinę konferenciją. Šiemet konferencijos tema – „Į pagalbą mokiniui“, informuoja mokytojos R. Norkutė ir A. Šliažienė.
Konferencijos dalyvius sveikino gimnazijos merginų ansamblis „Perfecto“ (vadovė A. Jurkienė), salsą šoko asociacijos „Lieporių mokyklos bendruomenė“ suaugusių šokių grupė (vadovas A. Arlauskas). Kadangi gimnazijoje svečiuojasi asistentė iš Italijos Sarah Caruso, buvo atlikta itališkos dainos karaokė versija.
Gimnazijos veiklą 2012 metais pristatė Lieporių gimnazijos direktorė Sigita Malinauskienė. Susirinkusieji išklausė Mokinių tarybos ataskaitos. Buvo galima tik pasidžiaugti, kad moksleiviai tikrai aktyvūs, jų iniciatyva mokykloje nuolat organizuojami tradiciniais tapę renginiai(„Auksiniai kiaušiniai“, Duetų vakaras, Tolerancijos savaitė, Užgavėnių šventė, Filmų vakarai, Spalvų diena, Lieporių talentai ir kt.). Gimnazijos veiklos kokybės įsivertinimo 2012 metų (plačiojo ir giluminio audito) rezultatus pristatė gimnazijos audito grupė, vadovaujama gimnazijos veiklos stebėsenos poskyrio vedėjos Gražinos Mickienės. Dirbdami grupėse konferencijos dalyviai išskyrė šias stipriąsias gimnazijos puses: didžiules galimybes saviraiškai, plačią popamokinę veiklą, tėvų integravimą į mokyklos veiklą, sukurtą ir puikiai veikiantį Karjeros centrą, puikius pedagogus ir kt.

Parengė Romualda URBONAVIČIŪTĖ

Į viršų