2013-04-24 28

„Romuvos“ gimnazijos 3A klasės mokinė E. Gražytė respublikinio rašinių konkurso „Gyvybė – dovana, branginkime ją“ vertinimo komisijos sprendimu 3-4 klasių grupėje užėmė III vietą.
„Romuvos“ gimnazijos archyvo nuotr.

Panevėžio „Minties“ gimnazija kasmet organizuoja respublikinį rašinių konkursą, skirtą Gyvybės dienai. Šiemet gauti 38 darbai. 23 darbus pateikė Panevėžio „Minties“ gimnazijos mokiniai, 15 darbų atsiųsta iš kitų šalies mokyklų. Iš Šiaulių sulaukta dviejų darbų (Šiaulių „Romuvos“ gimnazijos ir Šiaulių „Romuvos“ progimnazijos). Balandžio 16 dieną Panevėžio Lėlių vežimo teatre pagerbti konkurso laureatai.
Šiaulių „Romuvos“ gimnazijos 3A klasės mokinė Eglė Gražytė respublikinio rašinių konkurso „Gyvybė – dovana, branginkime ją“ vertinimo komisijos sprendimu 3-4 klasių grupėje užėmė III vietą. Romuvietės darbas įvertintas už impresiją apie savo santykį su gyvybe ir optimistinę gaidą. Konkurso dalyvė savo kūrybiniame darbe „Brangiausias pasaulyje gyvenimas“ samprotauja apie subtilų laiko ir savęs tame laike pojūtį, apie tai, kaip svarbu gyvenimą jausti, matyti, girdėti, kaip svarbu juo mėgautis ir džiaugtis, vertinti ir mylėti.

Parengė Romualda URBONAVIČIŪTĖ

Į viršų