2012-12-04 20

Ragainės progimnazijoje vyko akcija „Atrodyk kitaip“.
Ragainės progimnazijos archyvo nuotr.

Ragainės progimnazijoje vyko akcija „Atrodyk kitaip“. Kiekvieną savaitės dieną buvo siūloma puoštis pasirenkant vis kitą akcentą.
Pirmadienį mokykloje buvo galima pamatyti nemažai mokytojų ir mokinių, kurių rankas puošė apyrankės, riešinės ir kt. aksesuarai. 8B klasės mokiniai išsiskyrė originalumu: visų klasės mokinių rankas puošė žali kaspinėliai. Antradienį mokykloje buvo galima pamatyti daugiau nei įprasta spalvingai apsirengusių žmonių. Mokytojai ir mokiniai atsiliepė į akcijos „Atrodyk kitaip“ organizatorių raginimą sugalvoti, kaip ir kuo galima puošti kojas. Koridoriuose dėmesį traukė spalvingos kojinės, blauzdinės, ryškūs batraiščiai, žaismingos šlepetės... Trečiadienį akcija sulaukė daugiausiai dalyvių – visi stengėsi kuo nors papuošti kaklą. Mergaitės demonstravo išmonę priderinusios papuošalus ar šalikėlius, skareles, berniukai – šalikus.
Ketvirtadienį reikėjo gerokai pasukti galvas, kaip galima papuošti veidą. Bet ir šią dieną netrūko akcijos dalyvių.
Penktadienį teko lengvesnė užduotis – sugalvoti kuo papuošti galvą ar plaukus. Mergaitės nustebino gebėjimu gražiai susipinti kasas, papuošti plaukus kaspinėliais, segtukais. Ir berniukai nenorėjo atsilikti – traukė iš kuprinių kepures ir prašėsi fotografuojami. Juk visiems smagu apsilankius mokyklos internetinėje svetainėje ar Ragainės progimnazijos „Facebook“ profilyje pasigrožėti nuotraukų galerija.

Parengė Romualda URBONAVIČIŪTĖ

Į viršų