2013-04-08 31

Lopšelis-darželis „Rugiagėlė“ tapo „Futboliuko“ dalyviu.
Lopšelio-darželio „Rugiagėlė“ archyvo nuotr.

Lopšelis-darželis „Rugiagėlė“ tapo vienu iš laimingųjų, kuriam pavyko sudalyvauti Lietuvos futbolo federacijos ilgalaikės vaikų masinio futbolo vystymo programos „Sugrąžinkime vaikus į stadionus“ (SVIS) projekte ir tapo „Futboliuko“ dalyviais, informuoja judesio korekcijos mokytoja Indrė Jurgaitienė.
Balandžio 4-ąją „Rugiagėlėje“ įvyko baigiamasis „Futboliuko“ renginys, kurio metu sulaukėme svečio, tai Lietuvos futbolo federacijos asociacijos prezidentas Anatolijus Stacenko. Renginio metu į mūsų darželį atklydo dar vienas svečias, tai Pepė Ilgakojinė, kuri niekaip negalėjo suprasti, kam naudojamas kamuolys. Pepei pasisekė, kad trenerė su vaikais ne tik išaiškino kamuolio skirto „Futboliuko“ žaidimui paskirtį, bet ir parodė kaip jis žaidžiamas.
Renginį vaikai ir svečiai pradėjo mankštele, kurios metu ieškojo Pepės Ilgakojinės pamesto bato. Darželio mergaitės sušoko nuotaikingą ir uždegantį šokį, po kurio prasidėjo įnirtinga kova. Futboliuką žaidė mergaitės ir berniukai, liejosi emocijos, sirgaliai aktyviai palaikė komandas. Žinoma nugalėjo draugystė! Lietuvos futbolo federacijos asociacijos prezidentas A. Stacenko mažiesiems futbolininkams įteikė dovanų, visi buvo pavargę, bet laimingi sudalyvavę tokiame šauniame renginyje.

Parengė Romualda URBONAVIČIŪTĖ

Į viršų