2013-03-13 27

Lieporių gimnazijoje startavo jau keturioliktą kartą vykstantis krepšinio turnyras, skirtas anapilin išėjusio buvusio mokyklos vadovo A. Miltenio garbei ir atminimui.
Lieporių gimnazijos archyvo nuotr.

Lieporių gimnazijoje startavo jau keturioliktą kartą vykstantis krepšinio turnyras, skirtas anapilin išėjusio buvusio mokyklos vadovo A. Miltenio garbei ir atminimui, praneša mokytojos Rita Norkutė ir Aida Šliažienė. Tai tradicinis, kasmet vykstantis renginys, kuriame dalyvauja ne tik lieporiškiai, bet ir profesionalų komandos – gimnazijos sporto salėje savo jėgas su gimnazistais yra išbandžiusios ir tokios komandos, kaip Šiaulių universiteto studentų, Pakruojo „Merestos“, Šiaulių „Rūtos“. Dalyvius sveikino ir sėkmės linkėjo gimnazijos direktorė S. Malinauskienė. Atidarymo dieną vyko ir pirmosios rungtynės – aikštelėje susitiko ketvirtokų rinktinė, treniruojama Neformalaus ugdymo ir pagalbos skyriaus vedėjo Ramūno Mikalausko, bei pirmų-trečių klasių rinktinė, treniruojama istorijos mokytojo Mangirdo Šlapelio. Kova buvo atkakli ir tik pro pratęsimo stipresnė pasirodė esanti pirmųjų-trečiųjų klasių komanda – bandomieji egzaminai, kontroliniai darbai, matyt, sekina ketvirtokų jėgas.
A. Miltenio vardo krepšinio turnyras tęsis visą mėnesį, šiemet jame dalyvauja 12 komandų, kurios suskirstytos pagal pajėgumą į „krepšelius“, ir ištraukti burtai, kaip komandos rungtyniaus. Pasak gimnazistų, renginys iš tiesų populiarus, nes jėgas gali išbandyti visi norintys. Už galimybę patirti smagių akimirkų Lieporių gimnazijos bendruomenė dėkinga kūno kultūros mokytojams, ypač buvusiems krepšininkams Dainiui Bertuliui ir Robertui Stankevičiui.

Parengė Romualda URBONAVIČIŪTĖ

Į viršų