2013-03-02 29

Juliaus Janonio gimnazijoje apsilankiusi Vilniaus universiteto Tarptautinio verslo mokyklos atstovė Raimonda Kiminaitė pažymėjo, kad Tarptautinio verslo mokykla yra 4 pagal ją baigusių studentų profesinį įsidarbinimą šalyje.
Robertos SAUDARGYTĖS nuotr.

Juliaus Janonio gimnazijoje lankėsi Vilniaus universiteto Tarptautinio verslo mokyklos atstovė Raimonda Kiminaitė, informuoja gimnazijos žurnalistų klubo „Tebūnie šviesa“ narė Justina Radzevičiūtė. Studentė susirinkusiuosius supažindino su seniausios Lietuvoje ir, viešnia pabrėžė, vienos geriausių verslo mokyklų pasaulyje, modernia universitetine erdve ir ateities plėtros planais. Taip pat buvo pristatytos bakalauro studijų galimybės Lietuvoje. Vilniaus universiteto tarptautinio verslo mokykla turi 74 universiteto partnerius visame pasaulyje, su dviem iš jų pasirašytos ir dvigubo diplomo sutartys.
Atstovė pasakojo, kad svajojantiems apie nuosavą verslą, sudaromos visos reikalingos sąlygos tobulėti: Karjeros centras padės susiplanuoti savo studijų tvarkaraštį, o dėstytojai iš užsienio ne tiktai praplės globalų verslo suvokimą, bet ir pagerins tarptautinės verslo kalbos įgūdžius. Absolventų klubas ALUMNI taip pat nelieka abejingas – kiekvienais metais jis pasirūpina idėjų finansavimu bei praktikos galimybėmis. Ir tai ne tušti žodžiai – Vilniaus universiteto Tarptautinio verslo mokykla yra 4 pagal ją baigusių studentų profesinį įsidarbinimą šalyje.

Parengė Romualda URBONAVIČIŪTĖ

Į viršų