Pagaliau sulaukėme šiltų dienų. Visos merginos svajoja kuo greičiau apsirengti trumputes sukneles. Trumpų merginų apdarų laukia ir vyrai. Tačiau ne visada tokie apdarai atrodo efektingai.
Po ilgų, šaltų žiemos mėnesių, mielų mergaičių kūno oda, saulėtų dienų fone, atrodo blyškiai ir pavargusiai. Daugelis moterų šiais laikais nusprendžia neleisti laiko veltui ir nuolat stengiasi užburti vyrus.


Gražų įdegį šiais laikais galima lengvai įgauti specialiuose salonuose – soliariumuose.
Priešingai nuomonei, kad soliariumas kenksmingas, šiandien jau įrodyta, kad reguliarus lankymasis soliariume gali ne tik nepakenkti, bet ir pagerinti kūno odos būklę ir moters savijautą.


Soliariume būtina:
pridengti krūtų spenelius;
per ilgai negulėti po dirbtinais spinduliais;
naudoti specialią kosmetiką.
Nepamirškite, jei sergate odos ligomis arba turite pigmentinių dėmių, pasitarkite su gydytoju.


Įprastų saulės spindulių poveikis odai priklauso nuo daugybės faktorių: metų laiko, vietovės, aplinkos užterštumo ir t. t. Todėl A ir B spindulių santykis ne visada optimalus Jūsų odai: saulės poveikis gali sukelti ne tik nudegimų, bet ir nesuteikti norimo rezultato. Soliariumuose A ir B spindulių santykis parinktas optimaliai, o tai kokybiškai daro įtaką Jūsų įdegiui ir daro jį lygų.
Įdegis soliariumuose gali padėti išvengti odos nudegimų nuo saulės po žiemos. Lankymasis soliariume padės paruošti kūno odą pavasarinei saulei. Dar daugiau, soliariumas gali būti naudingas, esant kvėpavimo organų pažeidimams, aišku, tik po kvalifikuoto gydytojo konsultacijos.

Pagal eli.lt ir „Šiaulių naujienų“ informaciją parengė Romualda URBONAVIČIŪTĖ

Į viršų