Ar įmanoma padidinti krūtinę natūraliomis priemonėmis? Pamėginkime prisiminti ir pačius populiariausius, ir retesnius receptus.
Deja, daugumos jų veiksmingumas neįrodytas, o kai kada tokie mėginimai padailinti kūną gali baigtis ir sveikatos sutrikimais. Tad žinoti – verta, o mėginti – vargu...

  1.     Be abejo, visų pirma teks paminėti kopūstų lapų kompresus. Jie silpnai stimuliuoja krūtinės augimą, tačiau pastebimo rezultato galima tikėtis tik taikant šią priemonę paauglystėje.
  2.     Kita rekomenduojama liaudiška priemonė – graikiniai riešutai su medumi. Tam reikia užpilti graikinius riešutus skystu medumi, palaikyti ne trumpiau kaip savaitę ir vartoti po keletą riešutėlių 2–3 kartus per dieną. Jei nesi alergiška medui ar riešutams – tai tikrai bus į sveikatą, net jei krūtinė ir nepadidės.
  3.     Esama ir ne tokių populiarių priemonių. Pavyzdžiui, 1 mėnesį 3 kartus per dieną prieš valgį išgerti 1 arbatinį šaukštelį kurkumos prieskonių su pienu.
  4.     1 šaukštą smulkintų pušies kankorėžių užpilti 1 stikline vandens, įstatyti į vandens vonelę, pavirinti vandenį 15 minučių, palikti nusistovėti, gerti po 1/3 stiklinės 3 kartus per dieną. Efektas pasiekiamas dėl pušų kankorėžiuose esančių hormonų, todėl nepasitarus su gydytoju naudoti šios priemonės nerekomenduojama.
  5.     Lygiomis dalimis sumaišomi rugių, miežių, sorų ir kukurūzų kruopos, jos užverdamos dideliame kiekyje vandens. Nuoviras ataušinamas. Vartojamas 3 kartus per dieną prieš valgį. O nakčiai krūtinę rekomenduojama apvynioti ryžių košės kompresu, ryte nuplovus nuskalauti ramunėlių nuoviru. Deja, šio metodo veiksmingumas kelia abejonių, nes nepagrindžiamas jokia logika.
  6.     Kai kada rekomenduojama daryti kompresus: 10 kartų kaitalioti karštą kompresą su kvapiosios kanangos ir geranijų aliejumi bei šaltą su jūros druska, paskui nuplauti krūtinę vandeniu ir patepti krūtinės odą stangrinančiu kremu. Tačiau ši priemonė gali kelti ir pavojų – ir krūtinės perkaitinimas, ir staigus atšaldymas gali provokuoti auglių atsiradimą.
  7.     50 ml migdolų aliejaus, 10 lašų kvapiosios kanangos ir geranijų aliejaus sumaišoma, tokiu mišiniu krūtinė įtrinama kiekvieną dieną.
  8.     Esama teigiamų atsiliepimų apie mėlynojo molio kaukę nakčiai. Jei padidinti ši priemonė ir nepadėtų – tai stangrumo krūtinei tikrai suteiks.
Į viršų