Moters ir vaiko klinikos vyriausioji slaugos administratorė Inga Budrienė  kasdien miesto laikraštį skaito internete, o popierinį  laikraštį į rankas paima šeštadienį.
Vadimo SIMUTKINO nuotr.

Judita AUKŠČIONYTĖ

Pastaruoju metu Moters ir vaiko klinikos vyriausioji slaugos administratorė  Inga Budrienė „Šiaulių naujienas” dažniausiai skaito internete. Taip jau buvo įpratusi skaityti laikraščius. Tačiau šeštadienį „Šiaulių naujienas” visada perka. Kodėl? Paaiškinti I. Budraitienė gali tik įpročiu bei šeimos tradicija pirkti kelis šeštadieninius laikraščius, kuriuos ir perskaito nuo pradžių iki galo.

Daug metų  ligoninės slaugos administratore dirbusi medikė visada domisi medicinos temomis. „Visada viliuosi perskaityti ką gero apie medikus, bet randu ir negatyvios informacijos”, - sako medikė ir nelepia, jog maloniau, kai žurnalistai į ją kreipiasi rašydami pozityvus rašinius. Rūpi ir visi miesto įvykiai, todėl kasdien ieško internete „Šiaulių naujienų” ir iš jų sužino apie miesto gyvenimą. Tie įvykiai visoje žiniasklaidoje pateikiami panašiai. Tada, kai žurnalistai nagrinėja problemas, ir žiniasklaidoje pateikia skirtingai”, - pastebi medikė. Tada I. Budrienė stengiasi perskaityti kuo daugiau laikraščių ir susidaryti bendrą vaizdą.

Skaitydama „Šiaulių naujienas” Inga Budrienė visada perverčia tik sporto puslapį. Tačiau jį visada perskaito vyras Remigijus ir sūnus Vytautas, nes abu yra sportininkai. Dažniausiai neskaito ir kultūros priedo, nes mano, kad miesto kultūros renginių lygis nėra aukštas ir į kultūros renginius, net ir į teatrą, važiuoja į sostinę. „Neužtenka laiko aplankyti viską, todėl laisvalaikiui renkamės vertingus renginius”, - sako medikė.    

Į viršų