Judita AUKŠČIONYTĖ

Beveik prieš  metus Šiauliuose įsikūrė Anoniminių lošėjų grupė  „AL Šiauliai”. Šiandien į grupę renkasi daugiau žmonių. Tačiau „AL Šiauliai” grupės nariai mano, kad mieste dar yra daugiau žmonių, kurie patys ir jų šeimos nariai kenčia dėl potraukio lošti.

Anoniminiai lošėjai kviečia jungtis į būrį, nes taip, pasak organizatorių, daug lengviau išgyventi kovojant su potraukiu lošti. „AL Šiauliai”  grupėje, kurioje nėra nei lyderių, nei vadovų, nei skirtingų socialinių sluoksnių - visus vienija tas pats tikslas: noras nustoti lošti. Lengviau įveikti šią priklausomybę būryje bendraminčių. Anoniminiai lošėjai laikosi tos pačios „Dvylikos žingsnių” programos, pagal kurią dirba ir anoniminiai alkoholikai. Programa orientuota tik į šią dieną ir ragina anoniminį lošėją nelošti šiandien. Rytoj taip pat vieni kitus ragins nelošti ir šią dieną.

Jei lošimas griauna ir jūsų gyvenimą, Anoniminių lošėjų grupės  „AL Šiauliai” nariai kviečia dalyvauti susirinkimuose, kurie jau vyksta du kartus per savaitę: pirmadienį ir trečiadienį 19 val. Šventojo Ignaco Lojolos bažnyčios patalpose, Vilniaus g. 247B, tel. 8 618 17 037.
Į viršų