Kamuoja nugaros ar kojų skausmai? Slaugote sunkiai sergantį šeimos narį? Susirūpinote savo sveikata ir pradėsite mankštintis? O gal nusprendėte siekti sporto aukštumų, tik baiminatės traumų? UAB TEIDA specialistai pagelbės Jums neseniai įsikūriusioje parduotuvėje Šiauliuose – SVEIKATOS REIKMENYS.

Tai penktoji UAB TEIDA SVEIKATOS REIKMENŲ parduotuvė Lietuvoje ir labai laukta šiauliečių.

TEIDA įmonė įkurta 1994 metais ir yra viena didžiausių sveikatinimo priemonių tiekėjų Lietuvoje.

Atstovaujanti bene didžiausiems pasaulyje ortopedijos, neįgaliųjų technikos, sveikatingumo priemonių gamintojams Lietuvoje bei Latvijoje. Įmonei suteiktas sertifikatas „Stipriausi Lietuvoje 2013–2017“. Šiuo metu atstovaujama daugiau kaip 40 gamintojų iš viso pasaulio ir savo klientams siūloma bene didžiausią Lietuvoje sporto ir reabilitacijos, slaugos priemonių, neįgaliųjų technikos asortimentą bei medicinos įrangos nuomos ir techninio aptarnavimo paslaugas. Tad Šiaulių SVEIKATOS REIKMENŲ parduotuvėje rasite tai, kas kokybiška, patogu naudoti, saugu bei pagrįsta medicinos moksliniais tyrimais, o parduotuvės patyrę konsultantai įsijaus į Jūsų poreikius ir padės rasti tinkamą sprendimą sveikatai.

Kokybė, inovatyvumas ir socialinė atsakomybė – svarbiausios TEIDA vertybės.

Parduotuvės SVEIKATOS REIKMENYS Šiauliuose adresas – Vasario 16-osios g. 23. Dirba I–V nuo 9 iki 18 val., tel. 8 640 31 094.

Siekiate sporto aukštumų?

Jums pravartu apsirūpinti patikimų gamintojų sporto prekėmis: kamuoliais mankštai, elastinėmis juostomis, mankštos kilimėliais, pusiausvyros lavinimo priemonėmis, sienelėmis ir suoliukais treniruotėms, svarmenimis, pilateso ir jogos priemonėmis, lazdomis šiaurietiškam ėjimui. O gal sudomins šalčio sistemos, dviračiai treniruokliai ar šiuolaikiškiausi stimuliacijos aparatai COMPEX, kuriais naudojasi mūsų sporto žvaigždės Airinė Palšytė, Andrius Gudžius, Mindaugas Bilius ir daugelis kitų greitam atsigavimui po varžybų, traumų ar ištvermės, jėgos treniruotėms.

teida 3

Skauda nugarą?

Nugaros skausmų priežastys labai įvairios, todėl ir skausmo malšinimo priemonės skirtingos. Mankšta, judėjimas, masažas labiausiai pripažinti būdai. Kineziterapeutė Gražina Kazlauskė atkreipia dėmesį į mažiau žinomas priemones: tai neuroraumeninei stimuliacijai skirti prietaisai, kuriais skausmas malšinamas be medikamentų ar labai sumažinamas jų poreikis. Šis TENS metodas žinomas bene 50 metų ir neturi jokio pašalinio poveikio mūsų virškinimo sistemai ir kitiems organams (nenaudojamas turintiems širdies stimuliatorių ar besilaukiančioms).Tinka ūmiam bei lėtiniam skausmo malšinimui, migrenoms, artritams ir kitiems lėtinių ligų skausmams malšinti. Platus asortimentas volų, su kuriais patogu dirbti namuose, atliekant fascijų tempimo pratimus. Įvairūs masažuokliai, kamuoliai, kamuoliukai. Anot kineziterapeutės G. Kazlauskės, reabilitacijos įstaigose pradėję gydymą sėkmingai jį galite tęsti savo namuose.

Didelis pasirinkimas gumų, kurių tamprumą rekomenduojama rinktis pagal fizinį pasirengimą: silpnesnės tiks reabilitacijai arba profilaktikai, o stiprios – sportininkams. Pradedant mankštintis prireikia kilimėlio. Čia jų neapsakoma įvairovė: ir dydžių, ir spalvų. Šveicariška AIREX kilimėlių kokybe gėrėsitės kaskart atsigulę ir pradėję daryti pratimus ant žemės, nes saugos Jūsų sąnarius bei nugarą.

Vyresnio amžiaus žmonėms pravers masažuoklis, kuriuo galima pagerinti kraujotaką pirštuose, plaštakose, paduose, išmasažuoti visą kūną.

O gal nugara įskausta dėl netaisyklingo sėdėjimo? Galima išsirinkti laikyseną reguliuojančią pagalvėlę jūsų kėdei.

Gelia kojas, sąnarius?

Judėjimas – fizinės ir dvasinės sveikatos šaltinis. Terapiniai kojų treniruokliai tiks reabilitacijai po insulto, traumų ar kitų ligų. Kol dar žiema, yra pavojus paslysti, pravartu įsigyti apsaugas ant batų, ant lazdos. Parduotuvėje gausu sportinių įtvarų. Didelė įvairovė ortopedinių priemonių, tinkamų po operacijos, traumos ar profilaktikai. Čiurnos, kelio, liemens ir stuburo, kaklo, rankos įtvarai, kompresinės kojinės, vidpadžiai, hallux valgus (iššokusio kauliuko) gydymo priemonės sugrąžins jums judėjimo džiaugsmą.

Negalite išsimiegoti?

Parduotuvėje išsirinksite ortopedinę pagalvę. Jei vargina hemarojus, taip pat bus pasiūlytos specialios pagalvėlės, ramų nėštukės miegą užtikrins joms skirtos pagalvės. Yra net pagalvių, knarkiantiems SISSEL SILENCIUM, kurių veikimo efektyvumą vokiečių gamintojai patentavo ir įrodė mediciniais tyrimais.

Reikia pagalbos slaugai?

Ligonio slauga reikalauja daug kantrybės, atsidavimo, žinių, bet ne mažiau svarbios tinkamos priemonės. Visų neišvardysime, bet tikrai rasite, kas jums palengvins ligonio priežiūrą. Funkcinės slaugos lovos ir čiužiniai, skirti pragulų profilaktikai ir gydymui, sėdėjimo atramos, maitinimo staleliai, specialios paklodės. Labai reikalingi paaukštinimai ant klozeto, tualetinės kėdės, vaikštynės ir pan.

teida

Kineziterapeutė primena, kad ruošiantis endoprotezavimui galima įsigyti visa, kas reikalinga pooperaciniam laikotarpiui: kojinių užsimovimo priemonių, lazdų, ramentų.

Esant tam tikroms sveikatos būklėms, dėl kurių išsivysto kvėpavimo nepakankamumas, pravers deguonies koncentratorius, aparatas plaučių ventiliacijai.
Paprasta, patogu ir veiksminga

Valstybinės ligonių kasos kompensuoja ilgalaikį gydymą deguonimi, tad jei kamuoja LOPL (lėtinė obstrukcinė plaučių liga) ar kitos ligos, kurioms reikalingas papildomas gydymas deguonimi – čia galite gauti visiškai nemokamai deguonies aparatą ar jį nuomotis, jei reikalingas trumpesniam laikui ar fiziniai rodikliai nėra pakankami nemokamam gydymui.

Kartais slaugos įranga ir priemonės reikalingi tik tam tikram laikui, todėl jos ne tik parduodamos, bet ir nuomojamos šioje SVEIKATOS REIKMENŲ parduotuvėje. Nuomojami slaugos gaminiai: funkcines slaugos lovas, čiužinius, mobiliūs elektriniai keltuvai, terapiniai kojų treniruokliai, deguonies aparatai, vaikštynės, ramentai.

Siūlomos reabilitacijos ir sveikatinimo priemonės tinka tiek sporto klubams, tiek aktyviai gyvenantiems asmenims: patikimos kokybės gaminiai padės namų sąlygomis sportuoti arba pratęsti reabilitaciją. Visų parduotuvės prekių galima užsisakyti ir internetu www.teida.lt

Iki kovo 1 dienos visam asortimentui gausite 7 proc. nuolaidą, jei ateisite į parduotuvę su 2018 02 24 "Šiaulių naujienos" laikraščiu.

teida 2

 

REKLAMA

 

 

Į viršų