Kovo 4 dieną atsinaujinusioje Kauno sporto halėje įvyko turnyras – „Let's Join the Fight Together 2023". Turnyro pagrindinis tikslas iš surinkto dalyvio mokesčio padėti vaikams sergantiems onkologinėmis ligomis. Pirmą kartą istorijoje kiokušin karatė varžybose 1 tatamis buvo skirtas negalią turintiems ir kiokušin karatė užsiimantiems žmonėms. Nekontaktinėje „Kata" rungtyje varžėsi Lietuvos ir Belgijos para karate organizacijos „I-Karate Global" atstovai. Jie dar kartą įrodė, kad Kiokušin karatė gali sportuoti VISI.

Tarp beveik 600 dalyvių iš 37 karatė klubų dalyvavo ir 10 Kuršėnų kiokušin karatė klubo Dao ir Kuršėnų sporto mokyklos Valdemaro Mitkaus treniruojamų auklėtinių. Iš jų geriausiai pasirodė ir 3 aukso spalvos medalius iškovojo: Gabija Vitkevičiūtė, Patricija Leščinskaitė ir Aronas Pranauskas. Antras vietas ir sidabro spalvos medalius iškovojo taip pat 3 sportininkai: Jokūbas Jankaitis, Adomas Balčiauskas ir Teodoa Kaveckaitė. Du sportininkai iškovojo garbingas 3 vietas: Domas Šmiganoskis ir Dominykas Lengvenis.

Tradicinį Rimanto Kaukėno paramos fondo renginį suorganizavo Kauno karatė klubų „Osu" (vadovas Linas Jonika) ir „Shori" (vadovas Tomas Zienius). Dėkojame jiems už vis tobulėjantį ir gilesnes tradicijas įgaunantį profesionaliai suorganizuotą karatė turnyrą.

Į viršų