Fizinio aktyvumo naudą sunku paneigti, o su sportu susijusios veiklos tampa dar malonesnės, pasirinkus stilingą aprangą. Sportinė apranga moterims - jau praėjo laikai, kada mankštai vilkdavomės nudėvėtus marškinėlius bei paprastas sportines kelnes. Šių dienų stileivų spintose rasime daugybę dailių, patogių ir kokybiškų drabužių, tinkamų tiek grupinėms treniruotėms sporto salėje, tiek smagiam žygiui pažintiniame take. Pandemija taip pat padarė milžinišką įtaką mados tendencijomis: nieko nebenustebins sportinio stiliaus apranga, pasirinkta kavai mieste ar verslo susitikimui, vykstančiam tiesiog namų virtuvėje. Taigi, jei dar nepasirūpinote sportiniu garderobu, metas tą padaryti jau dabar. Jau nešiojate stilingus sportinius drabužius, tačiau vis dar ieškote naujų perliukų? Šis gidas jums taip pat bus naudingas.

Sportinė liemenėlė

Pakaitalas įprastiems, judesius varžantiems apatiniams, alternatyva marškinėliams, o gal detalė, padėsianti išsiskirti iš minios treniruojantis? Sportinė liemenėlė - puikus pasirinkimas, kuris niekada neatrodys per daug vulgariai ar iššaukiančiai, o kartu leis jaustis patogiai bei stilingai. Rinkitės savo mėgstamas spalvas, skirtingus krūtinės prilaikymo lygius, kaušelius ar netgi ilgius. Ši aprangos detalė yra nepavaldi vyraujančioms tendencijoms: neprašausite su bet kuriuo modeliu! Svarbiausia - tinkamai pasirinkti savo dydį: tiek pernelyg aptempta, tiek oversized sportinė liemenėlė gali kelti papildomų nepatogumų.

211203

Džemperiai ir striukės

Minkšti, šilti ir jaukūs, sportiniai džemperiai taps nepamainomu drabužiu tiek treniruojantis, tiek aktyviai leidžiant laisvalaikį, tiek būnant namie. Na, o plona striukė - tinkamas pasirinkimas šylant orui bei norint apsisaugoti nuo vėjo arba lietaus. Mūsų pasirinkimas - oversized stiliaus džemperiai bei striukės, suteiksiantys ypatingą komforto jausmą. Nuo neutralių ar tamsių atspalvių, puikiai tinkančių ekstremaliam laisvalaikiui iki ryškiaspalvių raštų, suteiksiančių jūsų įvaizdžiui papildomą prieskonį, džemperiai bei striukės tikrai atras vietą spintoje.

211204

Sportiniai bateliai

Nors sportinio stiliaus batai - įprasta aprangos detalė kone kiekvienam, metas aptarti specialiai aktyviam laisvalaikiui skirtus sportinius batus. Priežastis įsigyti būtent tokio tipo avalynę yra anaiptol ne viena. Specialiai pagamintas padas užtikrins visapusišką komfortą, o itin lengvos medžiagos leis pėdai kvėpuoti. Be to, sporto prekių gamintojai siūlo universalią ir lanksčią avalynę, su kuria malonesnė taps ne viena aktyvi veikla. Šiltesniam orui bei lengvai fizinei veiklai (pavyzdžiui, ilgiems pasivaikščiojimams) drąsiai rinkitės sandalus, kurie mados viršūnėje karaliauja jau ne pirmą sezoną - su jais puikiai atrodys ir kiek neutralesni laisvalaikio deriniai.

211205

Tamprės ir šortais

Kokybiškos, storesnės medžiagos tamprės jau daugybę sezonų tampa alternatyva įprastoms kelnėms, o taip pat tai yra puikus drabužis užsiimant sportine veikla. Derinamos su ilgesniais sportinio stiliaus megztiniais ar marškinėliais, tamprės ne tik išryškina figūros privalumus, bet ir vis dažniau tampa statement stiliaus aprangos detale, leidžiančia pademonstruoti mėgstamas spalvas, raštus, ar norimą žinutę pasauliui. Tuo tarpu sportiniai šortai išgyvena tikrą atgimimą: atkreipkite dėmesį į spalvingus biker stiliaus šortus, leisiančius puikiai jaustis treniruotės metu, o taip pat tiksiančius prie žaismingo miesto stiliaus įvaizdžio - masyvūs sportbačiai ar aulinukai, keliais dydžiais per didelis švarkas, balti marškinėliai ir jūsų pamėgti papuošalai leis pasijusti tikra stiliaus karaliene!

211206

Į viršų