A lygos tinklalaidės pirmasis pašnekovas – ilgametis šalies pirmenybių žaidėjas ir tris sykius šalies čempionu tapęs Robertas Vėževičius, taip pat su Marijampolės „Sūduva“ triumfavęs LFF taurėje bei Supertaurėje.

Šiuo metu Gargždų „Bangai“ atstovaujantis saugas prisiminė ryškesnius savo karjeros momentus ir puikų įvartį Šveicarijoje, kai galutinai pražudė „Sion“ klubo šansus patekti į kitą Europos lygos etapą.

„Buvau neseniai išleistas į aikštę. Priėmiau tokį sprendimą ir apibėgau varžovą kaip Garethas Bale'as. Kadangi „Sion“ žaidė Ženevoje, tai neprisirinko ten daug žmonių, nes jie žaidžia kitame stadione.

Šalia buvo jų sirgalių tribūna. Kai įmušiau įvartį, skriejo keletas daiktų, bet Audrius Ramonas užstojo savo kūnu, užšokęs man ant nugaros“, – su šypsena taiklų smūgį prisiminė ukmergiškis.

Įsimintini „Sūduvos“ žygiai tarptautiniame fronte neapsiėjo ir be nuotykių. Keliaujant į Salihorską, kur laukė akistata su vietos „Šachtior“ klubu, komandos autobusas kiek nukrypo nuo optimalaus maršruto, o viešbutyje futbolininkų laukė ne itin malonios staigmenos.

„Priekyje vadovaujantis žmogus nurodė ne tą pusę ir mes Baltarusijoje gal daugiau negu 100 kilometrų važiavome ne į tą pusę, kol galiausiai supratome, kad reikia suktis atgal.

Nuvažiavome į Salihorską, o ten viešbutis senesnis – tik dviejuose kambariuose yra karštas vanduo. Vakare prieš miegą buvo eilė: ateiname į tuos du kambarius ir laukiame.

Maistas buvo nedžiuginantis, bet viską lėmė galutinis rezultatas. Atgal daug neatsigręžiame“, – teigė R. Vėževičius.

Be trumpos atkarpos Izraelyje, Vilniaus „Vėtroje“, „Šiauliuose“, Pakruojo „Kruojoje“, Klaipėdos „Atlante“, Kauno „Stumbre“ ir „Sūduvoje“ prieš tai rungtyniavęs dabartinis „Bangos“ futbolininkas papasakojo apie susidomėjimą statybomis bei kriptovaliutomis ir prisiminė ne vieną smagų epizodą iš savo ilgos karjeros.

Į viršų