Paskutinėmis vasaros dienomis 20 Kuršėnų kyokushin karate klubo DAO sportininkų stovyklavo Balsių poilsiavietėje. Užbaigtas ir įgyvendintas Šiaulių rajono savivaldybės vaikų vasaros poilsio organizavimo projektas – „Vasara su karatė“. Projekto tikslas – siekti, kad vaikai leistų vasarą sportuodami karatė.

Taigi buvo organizuotos dvi trijų dienų stovyklos: liepos 8-10 ir rugpjūčio 26-28 dienomis. Sportininkai čia stovyklavo visiškai nemokamai.

Programą parengė ir stovyklautojais rūpinosi klubo prezidentas ir treneris Valdemaras Mitkus. Jam talkino svečiai, treneriai ir klubų vadovai Jevgenij Jurut (Vilniaus kiokušin karatė klubas „Ippon“) ir Arnoldas Grevas (Kauno kiokušin karatė klubas „Ichiban“). Eilinį kartą puikias stovyklavimo sąlygas sudarė Balsių poilsiavietė, kurioje tarp sunkių treniruočių sportininkai galėjo turiningai praleisti laisvalaikį.

Treniruočių stovyklos programa sudaryta atsižvelgiant į sportininkų pasirengimo etapą – pasiruošimas rudenį vyksiančiam Lietuvos kiokušin karatė čempionatui ir atrankai į Lietuvos rinktinę.

Čempionato data, gali keistis atsižvelgiant į Vyriausybės reikalavimams dėl karantino, tačiau Šiaulių rajono sportininkai bus pasiruošę ir nusiteikę bet kokiems iššūkiams.

Vasarą Kuršėnų kyokushin karate klubo DAO sportininkai praleido labai aktyviai, nes įgyvendinus rajono Savivaldybės sporto rėmimo ir vasaros poilsio programas buvo sudarytos galimybės stovyklauti ir kelti sportinį meistriškumą net 8 įvairiose stovyklose. Tikėtina, kad pasibaigus epidemiologinei situacijai tai pasimatys artimiausių turnyrų ir čempionatų rezultatuose.

DAO informacija

Į viršų