Viena iš naujovių – pirmenybės turės ir savo skiriamąjį ženklą – sukurtas joms skirtas logotipas, kuris prisijungia prie savotiškos masinio futbolo atvaizdų „šeimos“.

Pirmenybių dalyviai rinkosi Klaipėdoje į 9–10 turo rungtynes. Po savaitės laukia dvikovos Žagarėje (Joniškio raj.) ir Šiauliuose.

„Visos komandos pasiilsėję ir išalkę didžiojo futbolo. Bus įdomu susitikti, pabendrauti. Kai kas pasipildė savo sudėtis, ambicijos pas visus didelės. Net viena pergalė gali sumaišyti visas kortas turnyro lentelėje. Daug kas galvojo, kad Marijampolė buvo prie autsaiderių, bet įveikė lyderius, staigmenų pateikė ir Klaipėdos, Utenos komandos“, – pasakojo varžybų organizatorius Dainius Širvys.

Jo teigimu, varžybų dalyviai šiemet džiaugiasi prasiplėtusia dalyvių geografija ir galimybe išbandyti jėgas su įvairių miestų komandomis. Tikimasi, jog ateityje prie jų prisijungs ir tokių futbolo tradicijas turintys miestai kaip Telšiai, Plungė.

Senjorų pirmenybėse galima išvysti tokius praeityje žinomus Lietuvos rinktinės žaidėjus kaip Viačeslavas Sukristovas, Virginijus Baltušnikas, Vladimiras Buzmakovas ar Naglis Miknevičius.

Rugsėjo 21-ąją numatomos varžybų dienos Utenoje ir Jonavoje, o finalinį turnyrą planuojama surengti spalio 5-ąją Kaune.

Parengta pagal LFF

Į viršų