Šiauliuose vyko „Felikso Paškevičiaus žolės riedulio turnyras“, kurio metu jaunieji riedulininkai ir riedulininkės smagiai leido laiką sportuodami. Geras oras, būrys sportuojančių vaikų, puiki nuotaika ir saldūs prizai visiems dalyviams – tai puikaus turnyro receptas.

Turnyre dalyvavo aštuonios komandos: penkios berniukų ir trys mergaičių. Septynios komandos atstovavo Šiaulių žolės riedulio akademijai ir sulaukta svečių iš Vilniaus, atvyko „Pietų meteoras“ jaunieji riedulininkai.

2006–2008 metais gimusių vaikų grupėje dalyvavo trys berniukų ir viena mergaičių komanda, o jaunesniųjų 2009–2011 metais gimusių vaikų grupėje dalyvavo po dvi mergaičių ir berniukų komandas.

Kad nebūtų nusiminusių prieš vasaros atostogas, turnyre komandos nebuvo skirstomos į laimėjusias ir pralaimėjusias. Tikslas buvo prieš išeinant vasaros atostogų, puikiai praleisti laiką su bendraminčiais ir išbandyti save.

Visoms ekipoms buvo įteikti saldūs prizai. O geriausiems komandų žaidėjams – specialūs Lietuvos žolės riedulio federacijos įsteigti medaliai.

Parengta pagal Šiaulių regbio ir žolės riedulio akademiją

Į viršų